פורסם 2005 ביוני 920 שנים תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץועוד שאלה amazon שולחים לארץ?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אבא שלי בדק פעםהוא אמר שכןאבל מה שהוא רצה לקנות היה יותר זול מהמשלוח (שזה כמה דולרים).
פורסם 2005 ביוני 920 שנים חבר שלי מזמין משם באופן קבוע...קונה את הסדרות THE OC DARK ANGLE ..אני ושב שאלקטרוניקה הם לא שולחים לארץ..
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץועוד שאלה amazon שולחים לארץ?נראה לי שרק amazon.co.uk שולחים לארץאם אני משלם לניואנג בפייפל אז יש בעיה אם הכרטיס ישראלי?לפי מה שאני יודע אי אפשר לשלם להם בפייפאל
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר מה זה פייפל???buzz man תגיד אחי אתה אומר שהם שולחים לארץ הכל לא רק ספרים?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר מה זה האתר הזה?אחד כתב משהו לשלם לניואנג בפייפל מה זה ניואנג?מה עושים באתר הזה של פייפל?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים PAY PAL זה אתר שאתה יכול לשלם דרכו כדי להימנע מכל מיני סיבוכים של כרטיס אשראי ועוד (תריץ חיפוש למידע יותר מפורט)NEW EGG זו חנות מחשבים, אחת הגדולות בארה"ב www.newegg.com
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים כל מיני אתרים נידחים שאתה לא כלכך בטוח באמינותם ועדיף שלא תביא להם את מספר כרטיס האשראי או סתם אם אתה חשדן או רוצה ללכת על בטוחיש גם אתרים שלא מקבלים כל מיני סוגים של כרטיס אשראי אלה רק של מדינות מסוימות וכו' זה מביא לך מעיין חשבון שאתה יכול להכניס לשם כסף ולשלם לכל מיני אתרים בעולם שתומכים בזה, אתה יכול גם לקבל לשם כסף שאתה מרוויח במקומות אחריםולהוציא אותו (נראה לי רק לחשבון בארה"ב)אבל אני אישית לא הכי מתמצא בזה ... תעשה חיפוש ותמצא מלא מידע על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.