פורסם 2005 ביוני 920 שנים http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים הוא גם עושה הסרת שער בעזרת "כוחותיו העל טיבעיים". כנסו ללינק HOME יש שמה דברים קורעים :הוא טוען שבגלל שסנו קראה לנייר טואלט שלה אורן יש לו "נפילות מתח". לפ הכתבות שם אין אדם שלא קיבל מכתב מהעו"ד של האידיוט הזה.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים חחחחחח הדבר הכי קורע הוא לראות את הפרצופים שהוא עושה בכל התמונות שלו ואיך הוא עושה תנועות ידיים מוגזמות כל כך
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני הייתי מתפדח שיציגו אותי בצורה כזאת..ועוד התמונות חח מה הקשר עכשיו..שישים ווידאו שנראה אותו עושה את זה ברצינות ולא ב"תמונות"
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר נראה לי אם מצלמים אותו בשירותים רואים אותו עושה ככה עם הידיים כאילו הוא עושה קסם...חחחחחחץ...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תשלחו את האתר הזה למשטרה, הבנאדם משנה החלטות כנסת! זה לא דמוקרטי! זה פוגע בשלטון החוק ושלטון העם!
פורסם 2005 ביוני 920 שנים חחחחחח אנחנו עושים את הריצות אלף ליד הבית שלו איזה שלט תלה על הבית שלו...וכל הזמן יש פרסומות... אבל הכי הרג אותי "מחליף את אורות הרמזור בכוח המחשבה בילבד"
פורסם 2005 ביוני 920 שנים כשנכנסתי ללינק הייתי בטוח שזה משהו בצחוקהם באמת רוצים שנאמין להם שהוא עושה את כל זה כשאלה תמונות שאפשר לצלםאותם במרווחי זמן של ימים אחת מהשנייה? מילא סרט שזה אפשר לזייף אבל יותר קשהובחייכם! להחליף ערוצים בטלוויזיה בלי לגעת? מה עם האידיוט שעומד מאחורי המצלמהעם השלט? והאור? כן זה מאוד מסובך לזייף... כי אין לזה מתג מחוץ לשדה הראייה שלנואיזה דבר מטומטם, מצד שני, כל מי שיילך ויקנה ממנו משהו, לא מגיע לו הכסף שלו פשוט
פורסם 2005 ביוני 920 שנים כוחות על-טבעיים? אני אראה לכם מה זה כוחות על-טבעיים! לפני שנה וחצי ייחלתי לאקס שלי שתיתפס לו הרגל בשרשרת של טרקטור. עד היום הבנזונה בפיזיוטרפיה וכיסא גלגלים!!! >
פורסם 2005 ביוני 920 שנים כוחות על-טבעיים? אני אראה לכם מה זה כוחות על-טבעיים! לפני שנה וחצי ייחלתי לאקס שלי שתיתפס לו הרגל בשרשרת של טרקטור. עד היום הבנזונה בפיזיוטרפיה וכיסא גלגלים!!! > מקורית!, אם הייתי מייחל רע למישהו (אני?לאחל רע למישהו? ?מה פתאום! ) הייתי אולי מאחל לו שיפצע בתאנת דרכים וכו', אבל שרשרת של טרקטור? ?, אני לא הייתי חושב על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.