פורסם 2005 ביוני 820 שנים היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!
פורסם 2005 ביוני 920 שנים נדמה לי שלעצור שיר זה לחיצה כפולה מהירה על כפתור הmenu (הכפתור מלמעלה שמאלה לפס גלילה)
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מזל טוב ווולקם טו דה קלאב!1. צריך לקבל ספוגיות, אבל גם ככה אני לא משתמש בשלי כי זה לא משהו משהו...2. תחבר אותו שהוא דלוק ואז הוא יעבור למצב של sleep לבד.3. בצד ימין כפתור באמצע.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר שאני מכבה אותו מהכפתור המסך נכבה.. ואם אני מכניס אותו לחשמל להטעין יש מנורה אדומה על החוט..<שהיא מכבה זה אומר שהוא טעון?>עכשיו שמדליקים הוא לא טוען כלום או משהו ישר מראה תמסך.. בטוח שהוא היה כבוי? או שהיה במצב שינה?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים פשוט תהיה על איזה שיר אז תחבר ואז אתה רואה בצד ימין למעלה אם זה מחובר ומטעין ואז תפסיק את השיר ותעזוב את המכשיר הוא יכנס למצב של sleep לבד.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים וזה החיסרון היחידי שמצאתי במכשיר שאין לו stop.אם אתה שומע ברשימה רק את השיר הזה, אז לחיצה כפולה על שיר הקודם תתן לך stop אן לא אין פתרון :\
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מה , אז מה ?מה הטמטום הזה ?? איזו סיבה מטומטמת יש ללא לעשות כפתור STOP??ולא רק זה, I POD עושה את זה וכולם מעתיקים !!!!!!!!!!אני חושב שזה יהיה אחלה שיוציאו את הZEN הבא ויפרסמו פיצ'ר ראשון מסוגו, כפתור כזה שעושה שהשיר יפסיקמבלי לכבות את המכשיר אה?? מה אתם אומרים ;D
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אבל מה אכפת לך ?! יש לך Pause, זה אם אתה רוצה להפסיק לשמוע את השיר באמצע. ומשם אתה יכול לגשת לכל התפריטים ולבחור איזה שיר שבא לך ולעשות מה שבא לך. רוצה לעזוב את המכשיר לגמרי? תכבה אותו... מה ההבדל בין זה לבין כפתור "STOP" שיש, למשל, ב-H120 ? אני מעולם לא זוכר שיצא לי ללחוץ על STOP בנגן שלי.. אם רציתי להפסיק לשמוע לכמה רגעים, מן הסתם עשיתי pause כדי לא לאבד את המיקום בשיר הנוכחי.. וכשרציתי לכבות אותו לגמרי - פשוט כיביתי אותו... (תכלס בשלט בשביל לכבות אותו לוחצים לחיצה ארוכה של STOP, אז טכנית כן לחצתי עליו אבל לא משנה... )
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם! תתחדש,אחלה מכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.