עבור לתוכן

שלום - מעוניין לקנות Minolta Z2

Featured Replies

פורסם

שלום פורום צילום :)

עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי

בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות)

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

גיסי מתלבט לגבי אותן מצלמות בדיוק והגענו למסקנה שעדיפה ה- Z2 בעקבות הפרש המחירים.

הנה השוואה:

http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2194&p=2

תתחדש...  :)

תודה רבה =]

עכשיו כשראיתי את ההשוואה, אני רואה שההבדל בין שתי המצלמות ממש לא גדול כמו שחשבתי

פורסם

בדיוק.

קפיצת המדרגה הבאה בסדרה זו היא כמובן ה- Z5 אך היא יקרה בהרבה.

אגב, איזה כרטיס זכרון אתה קונה? (נפח)

פורסם
  • מחבר

לא יודע, עוד לא החלטתי

פורסם

שלום פורום צילום :)

עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי

בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות)

תודה רבה לעוזרים

את הפוג'י S5500 ניתן להשיג היום ב- 1700 ש"ח.

היא טובה יותר מהמינולטה. (מבחינת איכות תמונה.) החיסרון שלה, זה שאין לה מייצב תמונה.

ושאלה, האם חשוב לך הזום הגדול?

בקרוב תצא מחליפה ל- A95, שתיקרא A540, והיא מומלצת בחום!

פורסם

למינולטה Z2 אין מייצב תמונה, כך שצריך להשתמש בחצובה בצילום עם זום גדול ובצילום של עצם נע. לעומת זאת, למינולטה Z3 יש מייצב תמונה מובנה.

פורסם

אישית אני לא סובל את הפוג'י S5000 וה- S5500, התמונות פשוט יוצאות לא יפה. חוץ ממראה חיצוני של מצלמה רצינית הן לא מספקות את הסחורה כי התמונות באיכות ירודה לטעמי. מוזר שאתה טוען אחרת, אני טוען כך מניסיוני האישי, אולי תוכל להוכיח לי אחרת.

אני לא יודע אם מייצב התמונה הזה שווה את הפרש המחירים. למישהו יש נסיון איתו ויכול להעיד כי הוא אכן עוזר בצורה מספקת בלי לטחון את הבטריה?

פורסם

אישית אני לא סובל את הפוג'י S5000 וה- S5500, התמונות פשוט יוצאות לא יפה. חוץ ממראה חיצוני של מצלמה רצינית הן לא מספקות את הסחורה כי התמונות באיכות ירודה לטעמי. מוזר שאתה טוען אחרת, אני טוען כך מניסיוני האישי, אולי תוכל להוכיח לי אחרת.

אני לא יודע אם מייצב התמונה הזה שווה את הפרש המחירים. למישהו יש נסיון איתו ויכול להעיד כי הוא אכן עוזר בצורה מספקת בלי לטחון את הבטריה?

לא, לצערי אני מדבר מנסיונם של אנשי צילום אחרים. לא נזדמנו לידיי לא ה- S5500 ולא ה- Z2...

ולגבי מייצב התמונה, לדעתי, זה שווה. ראיתי תמונה עם, ותמונה בלי, הבדלים ענקיים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים