פורסם 2005 ביוני 720 שנים יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים המחירים ב"דיוטי פרי" לא כל כך זולים בדרך כלל..לפעמים אפילו בארץ המחיר יותר זול.אם דוד שלך נוסע לארה"ב או משהו אש זכבר יקנה שם.. שם באמת זול..מודינג אני לא יודע אם יש.. אני לפחות לא זוכר (פעם אחרונה שהייתי שם זה היה בקיץ שעבר בטרמינל הישן)
פורסם 2005 ביוני 820 שנים יש לי דוד שנוסע בקרוב (עוד שבועיים) לחול יש לי תקציב של 100 דולר מישהו מנסיון קנה אביזרים למחשב או כול מיני שטיות של מודינג ואביזרים למחשב בדיוטי פרי או שאין שם דברים כאלה? אחי , עדיף לקנות בחו"ל כמו שנאמר כבר זה באמת יותר זול מהארץ
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר כן רק חבל שאת הנסיעה לניו יורק פספסתי אז עכשיו הוא נוסע לאיסטמבול לכפר נופש ולא נראה לי שהוא יכול לקנות משם משהו
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אז תשמור את הכסף לזמנים שמישהו יסע לארצות הברית, וקנה את מה שאתה צריך בארץ.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים לט כדאי לקנות בחו"ל בגלל שיש בעיה עם האחריות. ובאמת, לפעמים המחירים בדיוטי פרי יותר גבוהים מחנויות רגילות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.