עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הגיע הזמן להפרד

Featured Replies

פורסם

כן חברה', כך נגמר הרומן שלי איתכם. עכשיו קיבלתי "אור ירוק" ממעסיק בהאמבורג, מחר או מחרתיים אקבל טיוטה של החוזה ובעוד כמה ימים אקבל את החוזה במלואו ב-UPS. האמת, גם דיי נשבר לי מכם, אין לי יותר מדיי סבלנות ושנה פלוס זה גם משהו, לא מתאים לי לעשות בייביסיטר בחינם. גם ככה אני יושבת יותר מדיי ליד המסך. מה כן, אני אתגעגע קצת ואשלח תמונות. אני עוזבת בשבוע האחרון של יולי לסופ"ש ברוסטוק (Rostock) שם יהיה פסטיבל מוזיקה של כ-3 ימים, הדבר הקרוב ביותר שאני יכולה להרשות לעצמי לטיול של אחרי צבא והוא אפילו לא במדינת עולם שלישית... אח"כ אעשה את דרכי 200 ק"מ צפון מערבה למעונם של המעסיקים החדשים שלי. אני הולכת להיות אומנת ל-2 ילדים עם הורים עסוקים מדיי. כעקרון עבודתי אמורה להמשך כ-25 עד 30 שעות בשבוע ומשלמים לי 300 יורו לשבוע, כך שאם תעשו את החשבון - אני ארוויח יותר מאבא שלכם גם אם הוא סמנכ"ל, רק שאני גם לא צריכה לשלם הוצאות של כלכלה ומגורים... בבקרים אלך לבי"ס לשפות, ארענן את הגרמנית שלי, החוזה הוא מינימום לשנה ואני מקווה שתוך שנתיים אדבר טוב דייו כדי להתקבל למכינה באחת האוניברסיטאות שם ולהתחיל ללמוד לתואר. כן, כן, שאיפות גדולות. מה לעשות? זאת הדרך שלי להתקדם בחיים בכל אופן. פה אני קורעת ת'תחת 8 שעות ביום בשביל שכר בושה שלא מספיק לכלום, והכי מצער שאנשים עושים את זה גם כשכבר יש להם תואר ביד. מה לעשות? אני לא בנויה לזה. תשנאו אותי, תקנאו בי, תגידו מה שבא לכם. או שתרימו לי למייל כשתבואו לבקר. אעשה לכם סיבוב בשכונה. ;)

היה נעים, להתראות מתישהו.

פורסם

ביי.לא נתגעגע

פורסם
  • מחבר

וואלה עכשיו שאני לא מודרית, סופסוף אוכל גם לקיים את המצב בו פי וליבי שווים ואומר בתגובה:

Kuss mein stahlkappe, du arschkriechen noob. Gerade ein Vermutung... Du bist zunachst auf die Verb0tenlist, Ja?

פורסם

ביי ביי :hi:

שיהיה לך בהצלחה שם! :)

ביי.לא נתגעגע

דבר בשם עצמך MF
פורסם

ביייביי

:)

[btw ez with the arrogance,it wont help u in anything]

פורסם
  • מחבר

סורי מותק, האגו שלי קיבל יותר מדיי ליטופים ביומיים האחרונים ואני בתנופה :cool2:

פורסם

אלא אם כן פיספסת שם איזה 0 לא תרווחי יותר מאף אבא...(אלא אם כן הוא מובטל)

וגם אם כן פיספסת 0 לפי מעבר על הפורום כאן יש כאן די הרבה אנשים שההורים שלהם טובעים בשטרות אז גם כאן אני לא בטוח

בכל מקרה תעשי חיים , אם תיפלי על משפחה טובה אז בכלל חוויה

פורסם

וואלה עכשיו שאני לא מודרית, סופסוף אוכל גם לקיים את המצב בו פי וליבי שווים ואומר בתגובה:

Kuss mein stahlkappe, du arschkriechen noob. Gerade ein Vermutung... Du bist zunachst auf die Verb0tenlist, Ja?

пошел к черту

פורסם

מה.. מה רע לכם אנשים עם אנגלית ועברית?!

פורסם

נובון: יש סיבה מסוימת בגללה אתה רוצה להיות מורחק מהפורום?

פורסם
  • מחבר

пошел к черту

Ой ну вы посмотрите какой талант! Он посылать людей по интернету умеет!

Слыш ты, сучка с ручкой. Прикрой ебало - ты думаеш в сказку попал?

Считай слова или зубы, урод.

פורסם

בוגר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.