עבור לתוכן

הוספת זיכרון פנימי

Featured Replies

פורסם

יש לי לו אם של אסוס P4PE I845PE ומעבד פנטיום 4 2.4. יש לי שלושה סלוטים לזיכרון בלוח,ויש ברשות שלושה זיכרונות של 256 ,שתיים במהירות 400 ואחד במהירות 333. השאלה שלי עם אני יכול להוסיף את הזיכרון של ה-333 לשתיים האחרים,ועם הם יעבדו בסדר בו זמנית שלושתם,ואיך זה ישפיע על עבודת המחשב.?????

מודה לעוזרים! :kopfpatsch:

פעם ניסתי כבר אבל זה היה זיכרון 512 במהירות 400 וזיכרון 256 במהירות 333 ,והוא כל הזמן עשה לי ריסטרטים מעצמו.

פורסם

הזכרון של ה 400MHZ יעבוד עד 333MHZ.ולא אמורה להיות כול בעיה.יכול להיות שהייתה לך התנגשות בין הזיכרונות,אולם זה לא אמור לקרות.

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע עוד דעה בנושא או הצעה.....

פורסם

תראה בקשר לנסיון הראשון שלך זה לא צריך לקרות בדר"כ בל אולי לא התקנת אותו לתוך הסוקט כמו שצריך ולגבי הנסיון הזה כמו שאמרו לך כבר זה יעבוד אבל על 333(כולם כולל אלא של 400) מה שאומר ירידה בביצועיים אבל אל משהו שתרגיש בשימוש רגיל (גם לא בכל משחק האמת)

פורסם
  • מחבר

ומה עדיף:שתי זיכרונות של 256 במהירות 400,או 3 זיכרונות 256 במהירות 333?

פורסם

לפי דעתי בעניין הזה כמות עדיפה על איכות ועוד ההפרש הזה לא כזה רציני גם ככה

פורסם

גם לי זה עושה ריסטרט מעצמו מישו יודע למה הזיכרונות הם PQI 333 ADATA400 לוח ג'גהבייט GA8-ST800 מעבד אינטל נורטווד 2.66 איפה הבעיה?

פורסם

אולי הלוח עצמו לא תומך בזיכרון של ה-400 ? או שלא הכנסת כמו שצריך למקום

פורסם

הבעיה היא שילוב של השניים שאני נגיד עובד רק עם ה ADATA הוא פועל מצויין אותה דבר עם ה PQI כאשר אני עושה שילוב זה עושה ריסט במישחקים מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים