עבור לתוכן

מטרד השכונה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראה, אני מבין את הדאגה שלך למציקים הקטנים, אבל זו היא איננה הגינה היחידה באיזור, למעשה, יש גינה נוספת, רחבה יותר בהמשך הרחוב שניתן לשחק בה מבלי להפריע לאף אחד... הבעיה שאמא שלהם רוצה "להשקיף" עליהם מלמעלה כדי שיהיה רק לה נוח!

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תטמין בגינה מוקשים.

זה היה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

תראה, אני מבין את הדאגה שלך למציקים הקטנים, אבל זו היא איננה הגינה היחידה באיזור, למעשה, יש גינה נוספת, רחבה יותר בהמשך הרחוב שניתן לשחק בה מבלי להפריע לאף אחד... הבעיה שאמא שלהם רוצה "להשקיף" עליהם מלמעלה כדי שיהיה רק לה נוח!

ואמא שלהם צודקת. יש להם גינה מתחת לבית, למה שהם ילכו לגינה אחרת?  :nixweiss:

אין מה לעשות, זאת גינה ציבורית ולך אין זכות להגיד להם לא להיות שם, ילדים מטבעם עושים רעש ואין להלחם בזה.

שאתה הייתה קטן הייתה משחק בגינה הזאת? או שבכלל לא הייתה גר שם?

יש לך אח\אחות קטנים שמשחקים בגינה הזאת?

פורסם
  • מחבר

אמא שלהם טועה, כי הילדים האלה לא יודעים מה זה לא לעשות רעש, הם צועקים וצווחים בקולי קולות... ניסינו לדבר בהיגיון, אבל זה לא בסדר שאנחנו נאלץ להתפשר על השפיות הנפשית שלנו רק כי היא רוצה לצפות עליהם מלמעלה. לה זה לא מפריע היא גרה בקומה 7!

פורסם

תזמין אותה אלייכם בשעה שהם משחקים (פתאום בלי תכנונים מראש ובלי שהיא תגיד להם שיהיו יותר בשקט ביום הזה), ותראה לה מה זה!!!

פורסם

אמא שלהם טועה, כי הילדים האלה לא יודעים מה זה לא לעשות רעש, הם צועקים וצווחים בקולי קולות... ניסינו לדבר בהיגיון, אבל זה לא בסדר שאנחנו נאלץ להתפשר על השפיות הנפשית שלנו רק כי היא רוצה לצפות עליהם מלמעלה. לה זה לא מפריע היא גרה בקומה 7!

בכל זאת, יכול להיות שהם גרים שם דווקא בגלל שיש שם גינה ויותר נוח לאמא שלהם להסתכל עליהם מבעד לחלון. זאת גינה ציבורית, תבין ...

אני בטוח שגם אתה שיחקת שם שהייתה קטן וזה הפריע גם לאנשים. (אם הייתה גר שם אז)

פורסם

תשחרר מזיקים, כגון נחשים, עקרבים וכו'..

תמלא את המקום בקוצים!

או לחילופין - בסלעים (ככה הם לא יוכלו לרוץ - הם יפלו - ולא יהיה להם כוח להרים את האבנים)

אממ - תנסה את השקיות מים - אומנם בכניסה לבניין וכו'- זה לפחות יעורר את שאר הדיירים - שהילדים מלכלכים את הכניסה לבנין, וכולם יהיו נגד זה

גם אצלי יש כמה זאטוטים, ביניהם אחי הקטן

בשבילם אני רודן חסר רחמים :lol:

מספיק שאני רק אסתכל - וכולם ילדים טובים (להרבה זמן)

לפחות הם יודעים משמעת מהי.. >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים