עבור לתוכן

מטרד השכונה

Featured Replies

פורסם

תתלה שלט :

"זהיר נאבד נחש ארסי  מאוד"

פרטים:

הנחש שהה בדיאטה מספר ימים לפני שנאבד אז לא לנסות לאכילו בבקשה ....

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני דווקא פתרתי את בעיית הרעש אצלי .

יש איזה ילד ממול , ימח שמו , הקול שלו יכול להעיר מתים .

גם צועק בלי סוף , גם התנחל לי על הקטנוע איזה יום ... תפסתי אותו פעם אחת , אמרתי לו , שלומי , אתה עוד פעם מתקרב לבניין , אני אהרוג אותך ואוריד לאחות'ך ת'ראש , הבנת ?! הוא דיי בזלזול שאל , למה מה תעשה , אמרתי לו , הייתי צלף בצבא ...

עליתי הבייתה , לקחתי מטאטא והוצאתי דרך התריסים את הקצה שלו החוצה לכיוון המרפסת שלהם . המטונף הקטן קלט את זה , בצרחות רץ לתוך הבית , סגר את כל התריסים , ומאז שקט . אני מדי פעם שומע אותו קצת , מזיז את המטאטא , ונהיה שקט .

חולון ...

ביזיון

צריך להריץ פה דילול אוכלוסין .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתם עוד בסדר אצלי האנשים בבית עושים רעש !!! אבל בו נגיד שיש לי פה יותר "יד חופשית" כשזה נוגע לאחים הקטנים שלי ... :bash:

הכי מעצבן זה שאמא שלי קנתה לפני חודשיים שואב אבק חדש שלא היה מבייש שום מנוע של מטוס סילון :s07:

פורסם

תדאג "להשקות" את החצר בצהריים

דוגרי.. זה נראה לי פתרון ממש יצירתי והוא ממש יכול לעבוד!!

פורסם

בזמנים כאלה אני פשוט שמח שאני גר בווילה

ולעניינינו, הפתרון הכי טוב יהיה להתנחל עם חברים שלך שם לפני שהם באים (סוף שנה הם לומדים כרגיל אתם לא)

ולהישאר שם עד הערב, ככה עושים יומיים שלושה עד שהם מוותרים

אם הם לא מוותרים אז עוברים לשיטה אחרת

יש לכם מטף כיבוי בבניין? (חייב להיות לפי החוק), יפה, תבוא עם כמה חברים תקחו את הצינור ואת המטף

ותזהירו אותם שאם הם לא נעלמים לכם מהעיניים אתם מתנהגים כאילו הם שריפה מסוכנת

עריכה:

כמובן שאם אתם הולכים לממש את האיומים האלה אז לתפוס מהם מרחק כי לחלק מהזרנוקים האלה יש לחץ אדיר שמגיע עד 13 14 באר ואולי יותר

זה יכול לעשות להם הרבה צרות, במיוחד שהם עוד לא התפתחו

פורסם

בזמנים כאלה אני פשוט שמח שאני גר בווילה

ולעניינינו, הפתרון הכי טוב יהיה להתנחל עם חברים שלך שם לפני שהם באים (סוף שנה הם לומדים כרגיל אתם לא)

ולהישאר שם עד הערב, ככה עושים יומיים שלושה עד שהם מוותרים

אם הם לא מוותרים אז עוברים לשיטה אחרת

יש לכם מטף כיבוי בבניין? (חייב להיות לפי החוק), יפה, תבוא עם כמה חברים תקחו את הצינור ואת המטף

ותזהירו אותם שאם הם לא נעלמים לכם מהעיניים אתם מתנהגים כאילו הם שריפה מסוכנת

עריכה:

כמובן שאם אתם הולכים לממש את האיומים האלה אז לתפוס מהם מרחק כי לחלק מהזרנוקים האלה יש לחץ אדיר שמגיע עד 13 14 באר ואולי יותר

זה יכול לעשות להם הרבה צרות, במיוחד שהם עוד לא התפתחו

מה אתה מדבר שטויות, אתה רוצה לסבך את הבנאדם ? אתה לא יודע איזה חמומי מוח יש בישראל ? ההורים שלהם יראו שעשו לילדים שלהם כזה דבר ירדו למטה ותתפתח אלימות. זה רק יסבך אותו.

תנסה לנסות להעיף אותם משם בדרכים חוקיות, ולא באלימות .

אבל למען האמת, הם צודקים, למה להעיף אותם משם בכלל ? ילדים קטנים רוצים לשחק, מי אתה שתגיד להם לא ? זאת גינה של ילדים, זה לא שהם באו להתנחל ולשחק לך בחניה. זכותם המלאה להיות שם. :s05:

פורסם

גם אצלנו יש בעיה ,

יש איזה ילד נזק , כל הזמן הורס דברים , עושה בלאגן , יכולתי לחיות עם זה ( איומים פה ושם כשהוא השתמש במעלית של הבניין שלי )

הוא הצטרף לחוג כדורסל ומאז ( לא משנה איזה שעה ) הוא מתחיל לשחק כדורסל אצלו בגינה של הבית שלו , ואני לא מדבר על קליעה , אני מדבר על כדרור ,

הוא בדיוק מול החלון של החדר שלי ,כל יום אני שומע אותו וזה משגע אותי !!!!

אולי אני אשתמש בטריק של המטאטא :silly:

פורסם

אני דווקא נורא התחברתי להצעה של המוקשים ...

פורסם

אצלנו בשכונה זה היה רק עם שקיות מים

המבין יבין.

אתה רומז שההורים של הילדים האלו היו צריכים להשתמש בכאלו רק בלי המים? ;D

פורסם

לכל אחד פה יש ילד קטן שמעצבן אותו... ומה אני יגיד?! לי יש גן ילדים ממש מתחת לחלון של החדר!!! כל אחד שם צורח כמו לא'דע מה לגננת שתטפל בו וזאת רק גננת אחת (או שת'ה גננות אני חושב) ולא מצליחים שם להשתלט על הילדים המרגיזים האלה!! ואני לא מסוגל לישון כמו שצריך!!

פורסם

אני דווקא נורא התחברתי להצעה של המוקשים ...

כי זו ההצעה הכי פרקטית.. אחרי שהם יראו כמה גבוה יכולה לעוף רגל, הם לעולם כבר לא יחזרו.

פורסם

אני אומר שאם הקטע עם המטאטא לא יעבוד.. תמיד אפשר לעבור לדבר האמיתי

Back 2 the old and good day's

2263710zr.jpg

אם זה לא עוזר תמיד אפשר להזמין סיוע אווירי

פורסם

הלינק של התמונה לא בסדר..

פורסם

אם החצר היא מדשא \ חול

אתה מסודר..

תדאג "להשקות" את החצר בצהריים

שהעסק רטוב

אני לא חושב שהאמהות של הילדים יתנו להם ללכלך את הבית בבוץ ;)

אחלה רעיוןן :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

החצר מאבן....

והדבר הזה של המטאטא העלה לי רעיון... אני אעשה אותו דבר .... כמובן שהם יבחינו שעדיין לא הייתי בצבא אז אני פשוט שיש לי ניסיון מ-America's Army :P

האמת, אני התחברתי כאן להרבה הצעות.... אני עדיין לא יודע מה לעשות... אני כנראה אתחיל לשחק במשחק חדש באותו מקום שהם משחקים: פוצץ את הדרדס ;D

פורסם

לא הגזמת קצת? כולה כמה ילדים קטנים ... שאתה הייתה קטן ורצית לשחק בגינה, תאמין לי שהיו אחרים שזה היה מפריע להם והם שתקו, תשתוק גם אתה וזהו.

בנאדם, כמו שאתה אמרת, זאת גינה ציבורית, ובגינה ציבורית יש להם זכות להיות, הם משחקים שם וילדים מטבעם מרעישים, אין הרבה מה לעשות. תלמד להתרגל לזה. אתה לא יכול להגיד להם ללכת משם ...

בעיניי זה לא מוסרי. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים