עבור לתוכן

מטרד השכונה

Featured Replies

פורסם

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית.

מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם....

הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע.

עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ?

תודה רבה מראש :xyxthumbs:

• תגובות 51
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלנו בשכונה זה היה רק עם שקיות מים

המבין יבין.

פורסם

אם זה על דשא אתה יכול לארגן את כל הדיירים, ולשים כמה בלוקים באמצע. אתה יכול לשים גם כזה צינור ענק של ביוב(מהאבנים האלה) לצבוע אותו ולשתול עץ בתוכו. תאמין לי הם לא יצליחו לשחק. זה מה שעשינו אצלנו בשכונה.

פורסם

בין 2 ל 4 אפשר תמיד להביא משטרה(למרות שאני לא יודע אם זה יעזור המבין מבין)

והשאלה במה הם משחקים?? אם זה כדורגל.. אפשר להרוס להם את המגרש (לשתול להם איזה עץ או להעשות כול דבר שלא יתן להם לשחק)

ותמיד אם הם עושים רעש ומפריעים רק לכם והם הילדים של הדיירים למעלה.. תתחיל להפציץ במוזיקה ותעשה קצת רעש... (רעש תחת רעש..חח)

שיגידו לך להפסיק תגיד להם שהם יפסיקו קודם

פורסם

תטמין בגינה מוקשים.

פורסם

:lol:

ברצינות עכשיו תיקח דלי מים, תעלה לאחת הקומות הגבוהות ותשפוך עליהם בלי צחוק. תאמין לי זה יעזור...

פורסם

כעיקרון החוק אומר שאסור להשמיע רעש בין 14-16 ו-23-7, מעבר לזה החוק לא מטפל.

גם אצלי זה ככה, אני גר ליד שכנה מטומטמת שפותחת מוזיקה בערבית כמה שעות ביום וזה פשוט מעצבן בטירוף, כל השכנים מתלוננים. אבל אי אפשר לעשות לה כלום, מכיוון שהיא פותחת בשעות החוקיות. זה החרא בבניין משותף, החרא של השכנים.  :nixweiss:

אין הרבה מה לעשות פרט ללדבר איתם בדרך תרבותית ולהגיע לסיכום כלשהו.

יש כמובן את הדרך "הישראלית" שהיא ממש לא מומלצת, אבל לפעמים עובדת. פשוט להשתמש בחוק וללכת לפי החוק, לאותם הורים של ילדים שמפריעים תשים רמקולים ליד הבית ותפתח בפול ווליום, ושהם יבואו אלייך תגיד להם "אני מצטער, אין מה לעשות" .

פורסם

חח גם אצלנו שמו עציץ בתוך כד מחרסינה כדי שלא ישחקו

כאלה שכנים חראות

אבל יום אחרי העציץ נשבררר חחחח

במקום לסלק אותם לך תבקש מהם שיהיו בשקט ואם לא אז תשפוך מים וכאללההה

וחוץ מזה כשאתה היית בן שמונה

לא עשית רעש לשכנים האחרים????11?

הם שפכו עליך מים או שמו עצים?!!

פורסם
  • מחבר

את האמת ואני באמת מבטיח לך שכך זה היה: הם לא היו צריכים עציץ אני הייתי מאוד שקט, לא הייתי יורד הרבה פעמים למטה :P

פורסם

כעיקרון החוק אומר שאסור להשמיע רעש בין 14-16 ו-23-7, מעבר לזה החוק לא מטפל.

גם אצלי זה ככה, אני גר ליד שכנה מטומטמת שפותחת מוזיקה בערבית כמה שעות ביום וזה פשוט מעצבן בטירוף, כל השכנים מתלוננים. אבל אי אפשר לעשות לה כלום, מכיוון שהיא פותחת בשעות החוקיות. זה החרא בבניין משותף, החרא של השכנים. :nixweiss:

אין הרבה מה לעשות פרט ללדבר איתם בדרך תרבותית ולהגיע לסיכום כלשהו.

יש כמובן את הדרך "הישראלית" שהיא ממש לא מומלצת, אבל לפעמים עובדת. פשוט להשתמש בחוק וללכת לפי החוק, לאותם הורים של ילדים שמפריעים תשים רמקולים ליד הבית ותפתח בפול ווליום, ושהם יבואו אלייך תגיד להם "אני מצטער, אין מה לעשות" .

איפה אתה גר?

( איזה עיר?)

פורסם

צא מהחלון, צעק לו "הלו, אם אתה לא עף מפה עכשיו אני יורד אלייך עם סכין יא בן של *ונה יא מ*דיין בת*ת", ואם זה לא עוזר רד אליו עם הסכין הוא וחבריו הפוזאיסטים כבר יברחו בריצה.

פורסם
  • מחבר

חחח, נחמד... אבל האמא של אחד הילדים כבר איימה לשלוח משטרה רק אם נגיד להם להתפנות מהמקום :nixweiss:

פורסם

קודם כל בקשת מהם להיות בשקט???

פורסם

חחח, נחמד... אבל האמא של אחד הילדים כבר איימה לשלוח משטרה רק אם נגיד להם להתפנות מהמקום  :nixweiss:

ומה בדיוק היא תגיד למשטרה?  :silly:

פורסם
  • מחבר

היא תגיד למשטרה שאיימנו על הילדים וכן ביקשנו מהם להיות בשקט :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים