עבור לתוכן

כמה העלאה יש בחבילת ה2 מגה של בזק?..

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לך 96 (12), אם תשנה חבילה אצל בזק וגם אצל ספקית שתומכת בזה, יהיה לך 150 (19).

אני יכול להגיד לך בוודאות, שאתה יכול לשלם על חבילה מורחבת רק אצל בזק, ואצל הספק להשאיר את זה על חבילה נמוכה...

ותראה איך שזה יעבוד מהר בכל זאת...

ההגבלה על המהירות נמצאת ביידי בזק... ולא אצל הספקיות... למרות שהן טוענות שגם הן מגבילות את המהירות... בנוסף על ההגבלה של בזק...

פורסם

אה וואלה? אז אני יכול לעשות בבזק חבילה 2.5 או 3.0 כמה שיש... ובספקית להשאיר על 256 הכי זול, ועדיין לגלוש בשיא של 2.5\3.0 ?!?!

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד לך בוודאות, שאתה יכול לשלם על חבילה מורחבת רק אצל בזק, ואצל הספק להשאיר את זה על חבילה נמוכה...

ההגבלה על המהירות נמצאת ביידי בזק... ולא אצל הספקיות... למרות שהן טוענות שגם הן מגבילות את המהירות... בנוסף על ההגבלה של בזק...

:screwy:

אתה רציני?? אני יכול להתקשר רק לבזק ולבקש מהם להעלות לי ל150 בעלות של 10 ש"ח בלי לבקש גם מהספקית??(שבוודאי תדרוש תוספת מחיר הולמת...)

אני אנסה, אני אבקש מבזק לעשות את זה בלי להתקשר לספקית ואז אני אבדוק אם המהירות העלאה שלי באמת גדלה ואם לא אז אני אבקש גם מהספקית :(

אני אחזור לפה עם תשובות תוך יומיים בערך.

פורסם

fכל הספקיות (למעט אולי בזק בינ"ל ששמעתי שמועות - לא מבוססות) מגבילות את ה DOWNLOAD שלך, אבל חלקן (אם לא כולן) לא מגבילות את ה UPLOAD שלך, כך שאין מה לשלם להם יותר אם העלת חבילת UPLOAD בבזק.

פורסם

ואיזה ספקיות לא מגבילות את הupload

,?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים