עבור לתוכן

נוסע לחו"ל בקרוב , וצריך עצות ממכם ...

Featured Replies

פורסם

זה נכון מאוד, חברות הטיולים המאורגנים ידועות ככאלה שפתאום אומרות לך שאם אתה רוצה את זה ואת זה זה עוד כסף.....והדבר קורה במהלך הטיול.

פורסם

מה עם ארה"ב ? לי נראה שהיא הכי מעניינת (הסרטים...המנטליות... המקומות)

:xyxthumbs:

הייתי בארצות הברית 3 פעמים, כל פעם נהנתי מחדש!

בכל מקום נהנים, אם רק יודעים לאן רוצים ללכת ומארגנים את הכל. זה הכל עניין של אירגון :)

פורסם

לא קראתי את כל הדיון, אבל בהמלצה על מקומות אני בהחלט יכול להמליץ על רומא. זו עיר מדהימה מהמון בחינות. השפה האיטלקית מדהימה, האיטלקים מאוד נחמדים (אם כי האנגלית שלהם לא מדהימה, בלשון המעטה) והאתרים התיירותיים שלה מאוד יפים. אפשר להספיק את האתרים הכי בולטים ב-3-4 ימים ולהמשיך לערים אחרות ולמדינות אחרות. לפני שטסתי, הדפסתי המון חומר שימושי מ-olamot.co.il, אני מאמין שהוא עדיין קיים באתר שלהם.

תהנו!

פורסם

:xyxthumbs:

הייתי בארצות הברית 3 פעמים, כל פעם נהנתי מחדש!

בכל מקום נהנים, אם רק יודעים לאן רוצים ללכת ומארגנים את הכל. זה הכל עניין של אירגון :)

תכלס רק מזה שאתה בסביבה שונה (שפה,ארכיטקטורה,נופים מקומות) אתה כבר נהנה לא משנה איפה אתה חוץ מיון וטורקיה שהיתי שם וזה מרגיש ממש כמו יפו\עכו אפילו המוכרים שם יודעים עברית מה גם שבאתי לשם בהפלגה אז זה היה כמו הפלישה לנורמדי רק עם ישראלים כך שאתה כמעט בכלל לא מרגיש חו"ל (ד"א הכל חיקויים כמו בשוק הפישפשים וכו') חוץ מבקבוק קולה של ליטר אחד הכל אותו דבר

אבל כשהיתי באיטליה כל יום נהנתי אפילו סתם שלא עושים כלום ואת רק מסתובב בעיר

ד"א אכן הנופים שם מהממים וגם האוכל טוב מאוד (למרות שהפיצה שם שונה ממה שאנחנו מכירים כאן תודות לפאסט-פוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים