עבור לתוכן

שאלות למחשב חדש מה עדיף AMD או INTEL והאם לקנות עכשיו?

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל שלום :) אני חדש פה אז שלום לכולם :):hi:(זה רק אני או שיש פה כפילות?)

אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים

א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?)

ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב

וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה).

ג. הבנתי שיש משהו חדש שיוצא הXDR-SDRAM, זה מצטרף לשאלה הקודמת כי הבנתי שכשזה יצא הרבה דברים ישתפרו בעקבות זה.

נ.ב מקווה ששלחתי את שהנושא הזה בפורום הנכון

פורסם

כל עוד אתה לא מתעסק עם וידאו\3D, או שביצועי מולטיטסקינג קריטיים לך, המעבדים של AMD עדיפים

אינטל מסיימת את קו ה-P4, הוא לא הולך לחיות עוד הרבה זמן, במקום להעלות את התדר מוצאים דרכים אחרות לשפר ביצועים

זה אומר כפולי ליבות (Pentium D, Athlon 64 X2) וארכיטקטורה שמתמקדת בביצועים גבוהים (Pentium M), ולא רק ב-Mhz

אתה צריך להחליט אם אתה זקוק למחשב חדש, ואם אתה יכול לחיות עם המחשב הנוכחי שלך. אין טעם לרדוף אחרי הטכנולוגיה.

ה-DDR2 הוא הסטנדרט הבא של זכרון, ולא צפויים שום סטנדרטים אחרים במשך הרבה זמן, לפחות עד אמצע 2006

פורסם

AMD אחי רק AMD גם לי הייתה תדילמה שיש לך עכשו

ובסוף החלטתי על AMD תקרא בפורום הזה תחזור אחורה תעשה חיפוש בנושא ותבין מפה יפה מאוד את הסיבות למה AMD עדיף תיקח ATHLON 64 עם תושבת 939 כדי שתוכל לשדרג בעתיד

פורסם

AMD כדאי, אני שומר כסף בצד, ומחכה שהמחיר עוד ירד,והיו דברים יותר טובים..

פורסם

[ltr]there's no point of waiting for something, buy a socket 939 cpu is the best option regardless of upgradeability, because AMD is moving to the M1 socket. there's always something around the corner.[/ltr]

פורסם

לא ציינת למה המחשב מיועד, עדיין:

אתלון 64 או אתלון 64 X2 אם אתה משתמש מקצועי (כלומר מוציא פרנסתך מהמחשב), בשקע 939.

הפרסקוט (הפנטיום 4 הנוכחי) הוא סוס מת (כבר זמן רב), רק ברבע הראשון של 2006 הוא אמור להיות מוחלף במעבד טוב יותר לכאורה.

הכלל לגבי מתי הוא פשוט, כמה שיותר מאוחר או כאשר אין ברירה או כשבא לך לפנק את עצמך. ציין מה המפרט הנוכחי שלך, אולי עם תוספת זכרון המחשב יחיה בקלות עוד חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :):xyxthumbs:

כל עוד אתה לא מתעסק עם וידאו\3D, או שביצועי מולטיטסקינג קריטיים לך, המעבדים של AMD עדיפים

אינטל מסיימת את קו ה-P4, הוא לא הולך לחיות עוד הרבה זמן, במקום להעלות את התדר מוצאים דרכים אחרות לשפר ביצועים

זה אומר כפולי ליבות (Pentium D, Athlon 64 X2) וארכיטקטורה שמתמקדת בביצועים גבוהים (Pentium M), ולא רק ב-Mhz

אתה צריך להחליט אם אתה זקוק למחשב חדש, ואם אתה יכול לחיות עם המחשב הנוכחי שלך. אין טעם לרדוף אחרי הטכנולוגיה.

ה-DDR2 הוא הסטנדרט הבא של זכרון, ולא צפויים שום סטנדרטים אחרים במשך הרבה זמן, לפחות עד אמצע 2006

המחשב מיועד למשחקי רשת ומשחקים כבדים (כמו HL2 DOO3 וכו...) וגם כדי לראות עליו סרטים, זה נחשב וידאו/3D ?

אני לא יכול להשאר עם המחשב הנוכחי כי אני איתו כבר שנים (אני חושב שהוא היה פנטיום 1 או 2) שידרגתי אותו ל3 (כדי להוציא עוד זמן)

יש לו 192 SDRAM וHD של 6 GB בקושי, כרטיס מסך GeForce 2 ולא זוכר איזה לוח אם (אני לא לידו עכשיו אז אני גם לא יכול לבדוק)

ועוד משהו מה ההבדל בין SATA ל PATA ומתי יוצא SATA II ?

פורסם

לראות סרטים זה שימוש משרדי, כל P3 יכול להריץ סרטים

נשמע שאתה באמת זקוק לשדרוג מידי

פורסם

מזה "מולטיטסקינג" ?

פורסם

להפעיל במקביל שתי תוכנות (או יותר) שדורשות 100% מעבד

למשל לקודד וידאו ובו זמנית להעלות משחק

פורסם
  • מחבר

אתם ממש מהירים

אני בא לענות ובזמן שלקח לי להגיע למסך הזה מישהו כבר הספיק לענות...

פורסם

אתם באמת מהירים :)

אז בגלל זה כאשר אני מנסה לפתוח 2-3 חלומות על המחשב של חבר שלי (אטלון 3000) הוא "חושב" הרבה זמן???

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי זה קשור כי מולטיטסקינג זה תוכנות שלוקחות הרבה כוח עיבוד

וחלונות לא לוקחים כמעט כוח חישוב

פורסם

אז למה זה "חושב" דיי הרבה זמן עד שזה פועל?

זה ממש מציק , אני מנסה להפעיל את האינטרנט אקספלןרר ומחשב שלי אחד אחרי השני......ולוקח לו כמה שניות עד שהוא פותח את שניהם?

יכול להיות שזה בגלל הווינדוס XP , נתקלתי הרבה באיטיות עם כל מיני מחששבים שעובדים עם XP

פורסם

כמה זכרון יש לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים