פורסם 2005 ביוני 620 שנים השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...
פורסם 2005 ביוני 720 שנים היורו בשמייםלקנות בארץ ייצא לך יותר זול וגם עם אפשרויות תשלומים ואין בעיית אחריותוהמקום זה פורום כללי
פורסם 2005 ביוני 820 שנים היורו בשמייםלקנות בארץ ייצא לך יותר זול וגם עם אפשרויות תשלומים ואין בעיית אחריותוהמקום זה פורום כלליבלונדון לא משלמים ביורו. אלא בליש"ט (פאונד)1GBP = 8.08550 ILS
פורסם 2005 ביוני 820 שנים השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם... אחי לא שווה לך ,תיקנה בארץ היורו בשמיים לקנות בארץ ייצא לך יותר זול וגם עם אפשרויות תשלומים ואין בעיית אחריות והמקום זה פורום כללי צודק מאה אחוז
פורסם 2005 ביוני 820 שנים רק עכשיו חזרתי מלונדון, OMFG, הכל מתומחר באותו סכום של הש''ח בארץ, רק כפול 8 (פאונד).וחרא מזג אוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.