עבור לתוכן

ASUS A8N-SLI Deluxe Chipset Fan NOISE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז ThermalTake Sviking. :

http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm

יש לי משחה AS5.

אני מפחד שהוא יחסום לי אופציה להוסיף עוד כ.מסך (אם בכלל).

או שיתקע לי בקירור של כרטיס המסך הנוחכי - ZALMAN VF700-AlCu

פורסם

בידיוק, הבעיה של לוחות ה NF4 היא שהגשר ממש קרוב לכרטיס מסך, אתה יכול לצלם את הלוח שלך?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול כרגע לצלם כי המצלמה ואבא שלי נוחרים ביחד :)

אני יעשה את זה יותר מאוחר.

אבל בינתיים אפשר לראות זאת בתמונה הבאה:

http://www.harddiskinfo.com/Sections/Articles/Sources/Asus_A8N-SLI_Deluxe/Images/photos/3mobo.jpg

או בכלל להעיף מבט ב"עמוד" המוגזם הזה עם כל המידע ומלא תמונות של הלוח עם כרטיסים ב-SLI (זויות שונות):

http://www.harddiskinfo.com/Sections/Reviews/Print.aspx?ArticleId=12466

פורסם

אני חושב שזה יתאים, לא נראה לי תיהיה בעיה. אבל אני הייתי מנסה לבדוק עם אסוס

פורסם

יש לי מארז ThermalTake Sviking.  :

http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm

יש לי משחה AS5.

אני מפחד שהוא יחסום לי אופציה להוסיף עוד כ.מסך (אם בכלל).

או שיתקע לי בקירור של כרטיס המסך הנוחכי - ZALMAN VF700-AlCu

אם אני לא טועה קיבלת עם המארז הזה (מארז טוב) גם מאוורר קדמי, כך שצריכה להיות זרימת אוויר סבירה באזור מעבד המערכת.

תצטרך לוודא שאין בעייה של מיקום, באתר של זלמן יש מידות מדויקות של מפזר החום הסביל של זלמן.

תוודא שמפזר החום שיש לך כרגע מורכב היטב, כלומר תרכיב אותו מחדש (עם משחה טרמית כמו MX1 שהיא יותר טובה מה AS5 למיטב ידיעת ובטוחה יורת לשימוש, איננה מוליכת חשמל ולכן לא גורמת לקצרים), אולי זה יגרום לייצר פחות רעש.

פורסם
  • מחבר

כן, יש מאוורר 12cm מקדימה, אבל הוא יושב מאחורי תושבת עם 2 כוננים קשיחים, וזרימת האוויר שם גרועה, חלשה מאוד אחרי התושבת.  אז הוספתי מאוורר של TT 80mm שימשיך את העבודה שהמאורר הקדמי נכשל בה.

חבל שלא ידעתי על ה-MX1 הזה, רק קיבלתי את ה-AS5   :bash:

את ה-heatsink של ASUS אני לא מתכוון להוציא, רק כשאחליף אותו עם הזלמן הפסיבי.   הוא דורש הוצאה של לוח האם ע"מ לפרקו.  כשאחליף אותו אני יחתוך את הפינים שלו, הראשים שלהם יפלו מאחורי הלוח אם, ומצידי שישבו שם על המארז, הפלסטיק לא מאיים עלי :)

אבל תודה על הרעיון, אבל בכל מקרה זה לא משנה לי אם זה 8000 סל"ד או 7000 או לא יודע מה, הוא פשוט מרעיש וכל הזמן משנה מהירויות סיבוב וזה מטמטם (Q-Fan Disabled)

טוב הבנתי מה לעשות, מספיק לשגע אותכם, אני פשוט ימדוד עם סרגל ויבדוק בעצמי  :screwy:

פורסם

בחיים שלך אבל בחיים שלך אל תחתוך את הפלסטיק!! תקח איזה מספריים \ קאטר ותלחץ על 2 הצדדים הבולטים מאחורה אחרת תגיד שלום לאחריות

פורסם

לא צריך לחתוך, לוחצים וזה משתחרר, גם את המפזר חום של זלמן צריך לחבר דרך אותם חורים.

לא בטוח שיש צורך במאוורר נוסף (80 מ"מ), פשוט תנסה.

פורסם

חבל שלא ידעתי על ה-MX1 הזה, רק קיבלתי את ה-AS5 :bash:

אין לך מה להתבאס, הAS5 לא נופל מהMX1 בשום פרמטר

שניהם לא מוליכים חשמל והביצועים זהים (ואפילו לפעמים נוטים לכיוון ה AS5)

פורסם
  • מחבר

בחיים שלך אבל בחיים שלך אל תחתוך את הפלסטיק!!  תקח איזה מספריים \ קאטר ותלחץ על 2 הצדדים הבולטים מאחורה אחרת תגיד שלום לאחריות

שמעתי שככה עושים כדי לא להוציא את הלוח ... אין לי עצבים לזה.

תגיד, האחריות שאתה מדבר עליה, זו אחריות על המאוורר עצמו כן ? כי אני לא צריך עליו אחריות.

אתה רוצה לומר שלא יהיה אחריות על הלוח אם אני נגיד נותן אותו לתיקון עם מתקן קירור אחר ?

כי אני לא ממש בניתי על לחבר את המאוורר ההוא בחזרה . אתה אומר שזה הכרחי כל כך לשמור עליו ?

פורסם

אין לך מה להתבאס, הAS5 לא נופל מהMX1 בשום פרמטר

שניהם לא מוליכים חשמל והביצועים זהים (ואפילו לפעמים נוטים לכיוון ה AS5)

לא אבל כן:

Not Electrically Conductive:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)

מקור:

http://www.arcticsilver.com/as5.htm

לא אסון לאומי אבל עדיף MX1 למי שהולך לקנות.

פורסם

קודם כל AppleJack תנסה להתקשר למידי קום לבדוק מולם אם אפשר לקבל קירור פחות מרעיש, זאת שיחה מקומית וזה יעלה לך פחות מהזלמן

דבר שני בהתבסס על התמונה אני לא חושב שיש בכלל סינק מתחת למאוורר הזה

דבר שלישי אני חושב שהזלמן בדיוק בגודל של המעבד מערכת

דבר רביעי אני יכול להמליץ לך על Akasa AK-210 שאני אישית התקנתי על הלוח של lion03, חבר פורום אחר, הוא שקט ומאוד קל להתקנה

פורסם
  • מחבר

יש סינק מתחת למאוורר, לא בדיוק מתחת, אלא יותר מסביב, אבל זה לא משנה כרגע.

יש לי שאלה קצת לא קשורה. אתמול רציתי למרוח AS5 על המעבד - AMD 64 3200 - במקום המשחה של זלמן שהיתה. מסתבר שיש לי מדבקה של אחריות על המעבד - שכנראה מפריעה למשטח אחיד \ מגע אופטימלי עם הסינק. שאלתי אותם, אסור להוריד את המדבקה. איזה מן ספק דפוק זה ??

אז מה אני עושה? בינתיים פשוט מרחתי על הכל (כולל המדבקה) . אצל כולם זה ככה ? אני לא מרוצה מהמריחה.

פורסם

שמעתי שככה עושים כדי לא להוציא את הלוח ... אין לי עצבים לזה.

תגיד, האחריות שאתה מדבר עליה, זו אחריות על המאוורר עצמו כן ?  כי אני לא צריך עליו אחריות.

אתה רוצה לומר שלא יהיה אחריות על הלוח אם אני נגיד נותן אותו לתיקון עם מתקן קירור אחר ?

כי אני לא ממש בניתי על לחבר את המאוורר ההוא בחזרה . אתה אומר שזה הכרחי כל כך לשמור עליו ?

מאד הכרחי, אם תרצה אחריות על הלוח תאלץ לשמור על המאורר, גם ככה אחריות על המאורר אין לך אבל עדיין אתה צריך לשמור אותו, אני עדיין שומר את הקופסאות של כל דבר שקניות + שקיות אנטי משהו שהגיעו עם הכרטיס מסך \ זיכרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים