עבור לתוכן

בחור צעיר ונואש :) בלי קשרים מחפש עבודה כטכנאי pc

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחח בדיוק באתי להגיב על זה אבל חשבתי כבר טוב נו שיהיה :lol:

פורסם

תגיד כמה משלמים לשעה היום לטכנאי מחשבים בחנות ?

פורסם

קראתי נכון? יש לך נסיון ברוסים?

וירוסים* :P

חחחחחחחחחחח ..

דן אתה רוסי?

פורסם
  • מחבר

הייתי בראיון ב www.plonter.com

,תקראו את המודעה שהוא פירסם באתר : דרוש טכנאי מחשבים שמחשבים זה התחביב שלו ומעורה בכל המוצרים החדשים כמו כרטיסי מסך כפולי ליבה , מעבדים וציפסטים, קרור, מודינג ושמחשבים זה משהו שהוא אוהב ולא סתם עבודה בשבילו. אנשים בלי ידע עדכני אנא אל תשלחו פרטים. העבודה כוללת גם שרות לקוחות טכני ויעוץ. עדיפות לפריק מחשבים ותושב האיזור כי אין פה חנייה לרכב. שלח דואל

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למרות שיש לי המון ידע וניסיון של שנים הוא רוצה יותר מיזה . הוא רוצה משהוא שיודע הכל וקורה כל יום באתרי מחשבים בחול מה חדש . שפשוט יהיה פריק

.. אז הנה למישהוא שהוא חושב שהוא כזה שיפנה אליו . הנה אולי מצאתי עבודה למישהוא :)

פורסם

Ghosthunter

בשביל להתחיל עסק צריך חשבון בנק, אחרת יבואנים לא יעבדו איתך אשראי, וקצת קשה להתחיל לרוץ מיבואן ליבואן עם כסף מזומן

אז לא חייבים. אתה יכול לשלם לשליח אם אתה רוצה.

פורסם

הייתי בראיון ב www.plonter.com

,תקראו את המודעה שהוא פירסם באתר : דרוש טכנאי מחשבים שמחשבים זה התחביב שלו ומעורה בכל המוצרים החדשים כמו כרטיסי מסך כפולי ליבה , מעבדים וציפסטים, קרור, מודינג ושמחשבים זה משהו שהוא אוהב ולא סתם עבודה בשבילו. אנשים בלי ידע עדכני אנא אל תשלחו פרטים. העבודה כוללת גם שרות לקוחות טכני ויעוץ. עדיפות לפריק מחשבים ותושב האיזור כי אין פה חנייה לרכב. שלח דואל

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למרות שיש לי המון ידע וניסיון של שנים הוא רוצה יותר מיזה . הוא רוצה משהוא שיודע הכל וקורה כל יום באתרי מחשבים בחול מה חדש . שפשוט יהיה פריק

.. אז הנה למישהוא שהוא חושב שהוא כזה שיפנה אליו . הנה אולי מצאתי עבודה למישהוא :)

מה הוא כבר שאל אותך שלא ידעת ?

פורסם
  • מחבר

למשל הוא שאל אותי אם שיחקתי בהגדרות של 3dmark כדי להעלות ביצועים ואמרתי לו שלא . וגם overclocking אף פעם לא ביצעתי .

הוא שאל אם אני מדי יום נכנס לאתרי מחשבים בחול וקורא על החידושים . אמרתי לי לו hwzone ווהוא עשה מן מבט כזה שזה סתם לעומת האתרים בחול.

הוא רצה שמשיהוא גם יענה לטלפונים על כל בעיה ולדעת כל הבדל בין חלק לחלק. לדוגמה הוא שאל אותי מה ההבדל בין צורב די וי די של asus לבין חברה אחרת . ואז הוא ענה ש asus נועדו למשתמשים שרוצים שקט במחשב. דברים כאלו הוא שאל אותי. הוא לא מחפש סתם טכנאי טוב אלא מישהוא שהוא פריק כזה- מהו שהוא תיאר במודעה שלו .

פורסם

לדעתי הוא סתם חשב שאתה לא נראה חנון מספיק וניסה להכשיל אותך.. :lol: :lol:

מה קשור ASUS מיועד למשתמשים שרוצים שקט... מה כל השאר מרעישים כמו מטוסים? :lol:

פורסם

זה מה שהוא אומר ללקוחות שלו... בטח יש לו רק ASUS, או שהוא מוכר אותם במחירים גבוהים יותר(מן הסתם - אסוס).

פורסם
  • מחבר

הוא לא ניסה להכשיל אותי . הוא להיפך היה נחמד . הוא רוצה למשל שאנשים יתקשרו וישאלו שאלות אז אני אדע כל דבר ודבר . ואדע לעזור להם בטלפון .

בקיצור משהוא חנון שיודע הכל והכל על כל דבר ודבר . אני גם שהוא התחיל לדבר לא הרגשתי שאני מתאים ולא רציתי לעבוד אצלו גם היה מקבל אותי .

הוא אומר לי העפתי מישהוא לפני יומיים כי הוא לא ידע כלום . מה כבר טכנאי מחשבים צריך לדעת ?? lol

אמרתי לו שגם סיימתי ללמוד במכללה קורס טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת קורס שעלה לי המון כסף .. אז הוא אומר לי זה סתם .. לא מלמדים שם שום דבר מענניינים. הוא אומר שפעם הרצה שם ואלו דברים משעממים .

הדבר הנורמלי היחידי שהוא אמר שאני צריך לקבל ניסיון ואני צריך לעבוד בחינם בחברה למשך חצי שנה .

נראה לי שהוא מחפש לא מישהוא שיגרתי שירכיב כמה מחשבים . יטפל בורוסים בבעיות וכו ... הוא פשוא מאד מחפש פריק! lol

אז שיהיה לו בהצלחה וגם לי :)

שלכם

Castor-Troy

פורסם

הדבר הנורמלי היחידי שהוא אמר שאני צריך לקבל ניסיון ואני צריך לעבוד בחינם בחברה למשך חצי שנה .

הוא פשוט מחפש פראייר..

פורסם

הוא קצת הגזים עם הדרישות אי אפשר לדעת הכל ! זה עסק שכל הזמן מתעדכן על בסיס יומי , אם הוא רוצה אחד שכל היום גולש לאתרי חומרה בחו"ל מתי הוא יעבוד ?

חוץ מזה שעל ידע כזה משלמים יותר כסף במיוחד כשזה בגדר דרישה ולא יתרון

ולעבוד חצי שנה בלי כסף זה ממש אבל ממש ניצול ענקי ועברה ענקית על החוק ! מילא הוא היה אומר לך שבוע שזה גם לא חוקי אבל אפשר לבלוע את זה

ד"א מה הוא אמר לך לגבי AMD vs Intel , ATi vs Nvidia וכו' ...

ד"א לגבי הקורסים האלה של טכנאי מחשבים בזה הוא דווקא צדק

פורסם

ד"א לגבי הקורסים האלה של טכנאי מחשבים בזה הוא דווקא צדק

תלוי מי לימד אותך. יש הרבה דברים והרבה בעיות שאתה נתקל בהן פעם ראשונה כשאתה הולך לסדר תמחשב, ולכן כמה שיש לך יותר נסיון, כך יותר טוב. אבל אם מי שלימד אותך, הסביר לך גם על בעיות נפוצות(למשל, גמפרים מעצבנים) אז אין לך בעיה, והנסיון לא כל כך משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים