עבור לתוכן

בחור צעיר ונואש :) בלי קשרים מחפש עבודה כטכנאי pc

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ..

אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה?

מישהוא יש רעיון המלצה ...

דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל .

תודה

פורסם

תפיץ את העובדה שאתה טכנאי מחשבים בקרב כל מי שאתה מכיר ותבקש מהם שיגידו לכל מי שהם מכירים..

תתלה מודעות ידידותיות בתחנת אוטובוסים... תזכור מי קהל היעד שלך, ותכתוב את זה בצורה ידידודית שאפילו אולי תעלה חיוך או מחשבה "איזה בחור חביב" בקרב סבתות ואנשים בני 50 ככה..

בהצלחה

פורסם

תחלק פלאיירים

פורסם

פליירים אולי אחרי קצת צבירת מוניטין בקרב הקרובים אליו או בשכונתו

פורסם

ראיתי שמחפשים באייבורי  :-X

אבל זה אומר שתהיה שותף לפשע.

אה ותציץ במודעות הדרושים של KSP יש שם 4 משרות פנויות.

פורסם

אתה באמת יכול לחפש בחנויות מחשבים או ביבואנים למיניהם.

אתה יכול גם להפוך לחנות קטנה(לקנות מיבואנים ולמכור לאנשים).

פורסם

הכותרת של ההודעה הזאת נשמעת לא טוב, לפחות ההתחלה

בכל מקרה, תפנה לאיזו חנות שכונתית

פורסם

פליירים אולי אחרי קצת צבירת מוניטין בקרב הקרובים אליו או בשכונתו

אני מניח שיש לו קצת ניסיון אצל חברים\משפחה\שכנים ואם הוא מרגיש מספיק כשיר ומוכן לעבוד אצל אנשים זרים אז שילך על זה...

כל עוד הוא לא ידפוק לאף אחד את המחשב לא קרה כלום מקסימום הוא לא יקח בכלל כסף אם הוא לא הצליח לפתור את התקלה... ברוב המקרים

מדובר בהסרת וירוסים\ספיי-וורס ,פירמוט והתקנת וינדוס מה שאמור להיות עיניין של מה בכך בשבילו ...

אם הוא יודע אנגלית ויודע להתשמש בגוגל הוא יכול למצוא את כל מה שהוא צריך לדעת

פורסם

אני מניח שיש לו קצת ניסיון אצל חברים\משפחה\שכנים ואם הוא מרגיש מספיק כשיר ומוכן לעבוד אצל אנשים זרים אז שילך על זה...

כל עוד הוא לא ידפוק לאף אחד את המחשב לא קרה כלום מקסימום הוא לא יקח בכלל כסף אם הוא לא הצליח לפתור את התקלה... ברוב המקרים

מדובר בהסרת וירוסים\ספיי-וורס ,פירמוט והתקנת וינדוס מה שאמור להיות עיניין של מה בכך בשבילו ...

אם הוא יודע אנגלית ויודע להתשמש בגוגל הוא יכול למצוא את כל מה שהוא צריך לדעת

:xyxthumbs:

אני התחלתי את העסק שלי ע"י חילוק פליירים בדואר, עוד לפני שאנשים בשכונה ידעו עלי ממש.

ד"א: פירסום על עמודים וכל הדומה לא עובד! בדוק! מתוך 200 מודעות שחולקו על עמודים אפילו לא בן-אדם אחד צלצל ומתוך 200 אחרות שחולקו בדואר כ-4 אנשים צלצלו בפרק זמן קצר. (יש אנשים שמצלצים אפליו אחרי שנה, lol :))

פורסם

לא הבנתי בדיוק למה התכוונת בפרסום על עמודים ? כלומר עיתונים וכאלה ? או פלאיירים ?

אני גם התחלתי בעסק הזה עם חבר לפני שבוע ~ עשינו 1k פלאיירים ב 75 שקל (דרך קומבינות) חילקנו פחות מחצי בנתיים כי לשיננו היה שבוע עמוס גם ככה

לא שהרבה התקשורו... סך הכל יצא לקוח אחד ועוד כל מיני זיוני שכל, אתמול אחד רצה "להצטרף" לעסק מישהו דיי מבוגר דווקא עם ניסיון משנת 74 (!!!)

אז אמרתי לו שקודם כל אנחנו לא צריכים עובדים כרגע אבל לקחתי מימנו פרטים בכל זאת שיהיה  :screwy: (אם כבר היתי מצרף לעסק איזה מזכירה לאור הפניות הרבות  :lol: ) אבל השבוע כניראה נחלק את כל הפלאירים ונדפיס עוד ... כל ההתחלות קשות

כל הידע בעסק הזה בכלל הוא משהו שכל הזמן מתעדכן מה שהיה לפני 3-4 שנים לא שווה היום הרבה

הנה קטע מצחיק ד"א שקרה לי שבוע שעבר... בן דוד שלי מתקשר אלי ומבקש ממני שאני יבוא לעזור לו לסדר את המסך החדש שלו (LCD 19)

אז אני בא מוריד לו דריוורים ... קצת הסתבכתי עם התקנה כי זה לא היה התקנה רגילה של  NNN כלומר next next next אז נכנסתי לאינטרנט לאתר של החברה

קראתי איך מתקינים והתקנתי לו... ראו באמת יותר טוב אחרי כל הדריוורים והכל בסיום הוא אומר לי, כמה אני חייב לך ? אז אמרתי לו כלום (אני לא לוקח כסף מבני משפחה\חברים\שכנים) אז הוא הולך וחוזר אחרי דקה ... עם השאלה איזה תחתונים אתה לובש ?  :smile1: אז אמרתי לו בוקסר כאלה...

אז הוא הביא לי שקית שלמה של בוקסרים שאח שלו\בן דוד שלי השני יעני שלח להם מפנמה... בקיצור שילמו לי בשקית תחתונים (!) דווקא האמת היה חסר לי  ;D

וכל הזמן אני מתעצל ללכת לקנות כמה... עכשיו יש לי מספיק  :xyxthumbs:

כל הזמן קוראים בעסק הזה דברים מוזרים לפני שבוע גם השכנה מתקשרת לאמא שלי ומשגעת אותה שאני ירד לעזור להם במשהו בסוף ירדתי והסתבר שהבת שלה

והחבר גלשו למלא אתרי סקס ופושט כל המחשב היה מלא בספיי-וורס של אתרי סקס ומלא תוכנות שמתקינות את עצמם אחרי שהם אישור להן ... מה שאתם לא רוצים היה שם , אתר הבית השתנה כל פעם לאתר סקס אחר אחרי שהורדתי כל פעם תוכנה אחרת  :kopfpatsch: נראה לי שהיה להם שם יותר פרונו מהבעלים של פליבוי

פורסם

ששש חשבתי שסכימנו שלא מדברים על זה :lol:

פורסם

אני מאמין שאם אפשר לשנות את אייבורי זה מבפנים

דרך הצעות מפורטות

כי אחרי הכל למוכרים יש את כל הפרטים, אז אין בעיה להעביר הלאה

ו KSP אני חושב שלוקחים רק עם 5 שנים נסיון

Ghosthunter

בשביל להתחיל עסק צריך חשבון בנק, אחרת יבואנים לא יעבדו איתך אשראי, וקצת קשה להתחיל לרוץ מיבואן ליבואן עם כסף מזומן

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני לא מתחיל לכל אלו שחושבים ככה. בהרכבת מחשבים יש לי ניסיון שנה . ובטיפול ורוסים .בעיות.דרייברים.התקנות. בלה בלה וכוי" 5 שנים+

ככה שאני לא מתלמד .

פניתי לאייבורי ביתיים לא ענו . נראה לי שצריך כמה שנים נסיון של הרכבה כדי שהם יחזרו אליך . נראה לי שעדיף לי לפנות קודם לחניות הקטנות ..

נראה מה יהיה...אחחח

פורסם

כל חנות רצינית דורשת לפחות 3 שנים נסיון בהרכבה אצל מקום רציני

פורסם

דבר ראשון אני לא מתחיל לכל אלו שחושבים ככה.  בהרכבת מחשבים יש לי ניסיון שנה . ובטיפול ורוסים

קראתי נכון? יש לך נסיון ברוסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים