עבור לתוכן

אני צריך עזרה בעיה חמורה במעבד, הוא איטי מדיי (SUPERPI)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי תוצאה של 2:14 דקות :kopfpatsch:

הנה המפרט שלי

לוח אם נעול לאוברקלוק:

Asus P4S533 VM

P4 2.4 533 MHz

זיכרון:

512 DDR A-Data

כרטיס מסך:

GFORCE 4 440 MX 128 DDR

וראיתי ילדים עם מחשב הרבה פשוט טוב משלי שקיבלו תוצאה יותר טובה, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תצרף כמה תמונות מ- CPUZ .

CPU-MEMORY-SPD

פורסם

הרצת שלא פועל כלום כלום כלום ברקע?

פורסם
  • מחבר

תצרף כמה תמונות מ- CPUZ .

CPU-MEMORY-SPD

הנה התמונות

[attachment deleted by admin]

פורסם

הרצת שלא פועל כלום כלום כלום ברקע?

איזה זכרונות אלא ביכלל?הוא לא מזהה אותם..התזמונים בסדר.אבל הפ נראים כמו סתם זכרונות גנריים.. אני צודק?

פורסם

אחי עם המערכת שלי (בחתימה) אני עושה 1:48

איזה בדיקה עשית של 1M או 2M או יותר?.?

פורסם
  • מחבר

אז ככה... הזיכרונות הם של A-Data מי שמכיר, אתמול היה לי סטיק אחד של 256 במחשב והתוצאה היתה אותו דבר עם הסטיק האחד, אני קניתי אתמול סטיק חדש של 512 DDR והתוצאה בקושי השתנתה חוץ מירידה ב4 שניות.

הזיכרון במהירות 400MHz .

והלוח אם מתאים עד למהירות של 333MHz .

הרצתי תבדיקה על 1MB שכלום לא רץ על המחשב, בדקתי ב Task Maneger

פורסם

אה נכון איזה טיפש אני לא שמתי לב שאמרת A-DaTA למעלה :kopfpatsch:

בקשר לבעיה..אני ממש מצטער אבל אין לי מושג מזה יכול להיות..תחכה לעוד תגובות.. :(

פורסם

מה שרואים בטאב MEMORY קצת מוזר לא..? הכל ריק חוץ מכמות... אבל ב SPD זה כן מראה תזמונים...

פורסם
  • מחבר

אוף אני מבואס :(

SUPERPI יותר בודקת רת ביצועי הזיכרון או את ביצועי המעבד?

פורסם

באמא שלי, אני לא מבין אותכם, אז קיבלת 2 דקות בסופר PI אוי לאאאאאאאאאאאא אנחנו עומדים למות, תחזיק את המחשב חזק שלא תקבל 3 דקות תחזיק אותווווו. :nixweiss:

אני מקבל דקה ומשהו, לא ממש איכפת לי, מיצידי לקבל 70 שעות, כל עוד המחשב עובד אני שמח

פורסם

באמא שלי, אני לא מבין אותכם, אז קיבלת 2 דקות בסופר PI אוי לאאאאאאאאאאאא אנחנו עומדים למות, תחזיק את המחשב חזק שלא תקבל 3 דקות תחזיק אותווווו. :nixweiss:

אני מקבל דקה ומשהו, לא ממש איכפת לי, מיצידי לקבל 70 שעות, כל עוד המחשב עובד אני שמח

זה שהוא מוצא 3 דקות בסופר פי זה לא אוויי לאאא אנחנו עומדים למות..זה מראה על בעיה..אם הוא יכול להוציא פחות זה אומר שהמחשב יכול להיות יותר מהיר אז למה לפספס את זה?

פורסם
  • מחבר

אם אני יכול לקבל הרבה יותר ביצועים מהמחשב שלי, ששילמתי על ביצועים טובים, אני אמור לקבל את מה שיש לי ולא להסתפק בביצועים נמוכים

פורסם

שמעו הבנאדם צודק אני לדוגמא עם מפרט שאני מגדיר ממש לא חזק

Amd Athlon 2600 XP Barton 512kb running @  2.264ghz + 1gb Geil DDR400mhz on lame gigabyte Ga-7S748L

+ קירור רגיל מאווררים (בסביבות 5) שהטמפרטורה בזמן מאמץ עומדת על 40-43

וזה מה שאני מקבל בקובץ 1 מגה:

pi0al.jpg

אפילו הכנתי מצגת פלאש בשבילכם שתוכלו לראות, ניתן לצפיה בקישור הבא:

http://www.guides4u.co.il/Guides/superpi.htm

** שימו לב שפה זה מראה 57 בגלל שהתוכנת הקלטה עבדה ברקע והשפיעה בשניה אחת, לא שזה קריטי, למי אכפת בעצם :) **

אבל מה שכן, יכול להיות שבאמת יש לו בעיה שם לבחור אם אני מקבל תוצאה כזאת והוא מעל 2 דקות :nixweiss:

פורסם

קיבלתי תוצאה של 2:14 דקות :kopfpatsch:

הנה המפרט שלי

לוח אם נעול לאוברקלוק:

Asus P4S533 VM

P4 2.4 533 MHz

זיכרון:

512 DDR A-Data

כרטיס מסך:

GFORCE 4 440 MX 128 DDR

וראיתי ילדים עם מחשב הרבה פשוט טוב משלי שקיבלו תוצאה יותר טובה, מה יכולה להיות הבעיה?

עם המפרט שלי הוצאתי מקסימום של 1:06 דקות, ובמצב רגיל - אני מגיע ל 1:08 או 1:10. לדעתי יש לך בעיה במחשב, ואני חושב שהיא נובעת מיחס זיכרון - FSB לא סטנדרטי (ולכן גם לא מופיעים נתונים ב CPU-Z).

אני הייתי קודם כל טוען את הגדרות ברירת המחדל ב BIOS ואז בודק ב CPU-Z (צרף תמונה). אם זה לא עוזר, תוריד את Everest (יש כבר גירסה 2.01) ותבדוק בעזרתה באיזו מהירות רצים הזיכרונות שלך.

אם זה לא עוזר, נסה לקבוע את תדירות הזיכרון ל 266MHz - אם יש לך 2 מודולי זיכרון והלוח תומך בערוץ כפול, יהיה לך ניצול מקסימלי של רוחב הפס (ואז תבדוק ב CPU-Z).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים