עבור לתוכן

טוב עכשיו כשמתחילים לדבר על הכרטיסי מסך החדשים יש משהו שאני חייב להבין....

Featured Replies

פורסם

מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו.

אז....

אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות).

אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים?

ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו:

במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?

פורסם

ה 4200TI מריץ את כל המשחקים חלק , ויספיק לך להרבה זמן ,

יחס עלות לתמורה מעולה גם כניראה ישאר עוד הרבה זמן .

אם תרצה לקנות R300 תצטרך להפרד מהרבה כסף .. כנל NV30 הם יהיו כרטיסי הי אנד

הכי יקרים ועד שיעבור הזמו שתוכל לרכוש אותם יקח הרבה זמן , או שייצאו להם גירסאות מוחלשות

משהו ולא משתלמות כמו 4200TI , הבחירה של , ה 4200TI קנייה מצויינת ,

אני הייתי הולך על ה 4200TI SE של SUMA .

פורסם

היום אין שום משחק שמסוגל לנצל את מלוא הכוח של ה GF4TI. כמו כן גם אין שום משחק באופק (חוץ מדום) שיוכל לנצל אותו במלואו.

לכן לדעתי לשנתיים הבאות הכרטיס הזה יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

ה 4200TI מריץ את כל המשחקים חלק , ויספיק לך להרבה זמן ,

יחס עלות לתמורה מעולה גם כניראה ישאר עוד הרבה זמן .

אם תרצה לקנות R300 תצטרך להפרד מהרבה כסף .. כנל NV30 הם יהיו כרטיסי הי אנד

הכי יקרים ועד שיעבור הזמו שתוכל לרכוש אותם יקח הרבה זמן , או שייצאו להם גירסאות מוחלשות

משהו ולא משתלמות כמו 4200TI , הבחירה של , ה 4200TI קנייה מצויינת ,

אני הייתי הולך על ה 4200TI SE של SUMA .

איזה לקנות את ה- geforce 4 Ti 4200 64 MB או 128 MB ?

כולם אומרים שה- 64 מציג ביצועים יותר טובים אבל הוא בטח יחזיק מעמד לפחות זמן (ככה נראה לי)

פורסם

לפי דעתי,

זה נכון שאומרים שה64 יותר טוב מה128,

אבל המשחקים העתידיים יפעלו לך יותר טוב עם ה128.

אני הייתי ממליץ על ה128 :hat:

פורסם

ה 64 יותר טוב כי הזיכרונות שלו יותר מהירים 3.3 ns

ואילו ה 128 מגיע עם זיכרונות של 3.6 ns

הזיכרונות המהירים טובים יותר באובר קלוק

פורסם
  • מחבר

ה 64 יותר טוב כי הזיכרונות שלו יותר מהירים 3.3 ns

ואילו ה 128 מגיע עם זיכרונות של 3.6 ns

הזיכרונות המהירים טובים יותר באובר קלוק

אז זה אומר שאם אני לא עושה אוברקלוק אין הבדל בינהם?

פורסם

לא יהיה הבדל משמעותי.

פורסם

יש הבדל, זה הבדל של 100 מג"צ.

פורסם

יש הבדל, זה הבדל של 100 מג"צ.

ממש לא! אנחנו מדברים פה על SE. אין ביניהם הבדל במהירות. שניהם זהים מבחינת זיכרון - 3.3NS ו-550 MHZ.

רק שתדעו שגירסת ה-128mb מראה ביצועים יותר טובים באוברקלוקינג - תראו אצל DIGITIMES.

ההבדל היחיד הוא ש-128mb קצת יותר טוב לאוברקלוקינג וגודל הזיכרון שלו מן הסתם! הוא גם מעוצב כמו ti-4600.

פורסם

היום אין שום משחק שמסוגל לנצל את מלוא הכוח של ה GF4TI. כמו כן גם אין שום משחק באופק (חוץ מדום) שיוכל לנצל אותו במלואו.

לכן לדעתי לשנתיים הבאות הכרטיס הזה יספיק בהחלט.

שנתיים הוא בטוח לא יספיק!!!

אולי יגרד שנה וקצת ואפילו מזה אני בספק!

פורסם

ממש לא! אנחנו מדברים פה על SE. אין ביניהם הבדל במהירות. שניהם זהים מבחינת זיכרון - 3.3NS ו-550 MHZ.

רק שתדעו שגירסת ה-128mb מראה ביצועים יותר טובים באוברקלוקינג - תראו אצל DIGITIMES.

ההבדל היחיד הוא ש-128mb קצת יותר טוב לאוברקלוקינג וגודל הזיכרון שלו מן הסתם! הוא גם מעוצב כמו ti-4600.

RIGHT J00 ARE :)

פורסם

וגם ככה המשחקים היחידים שינצלו 128 MB הם משחקים אם טקסטורות ענק כמו DOOM III UT2003 אז צריך לקחת את זה בחשבון בגלל שהמנועים שלהם יהיו די פופולריים בשנים הקרובות.

פורסם

המנוע של דום יתחיל להיות פופלרי רק בעוד שנתיים לפחות , מכיון שהוא יוצא רק בעוד שנה , ולוקח זמן לפתח משחק טוב , אני הייתי מהמר שמשחקים טובים שישתמשו במנוע של דום יצאו רק בעוד שלוש שנים , המנוע של ut2003 יתחיל להיות פופלרי מ2003 .

אלא אם כן החברות שמפתחות את המשחק מוכרות את המנוע לפני שהמשחק יוצא לשוק (תוציאו את DX2 )

אז הti 4200 יספיק לשנתיים הקרובות.... בנוסף תמיד אפשר לעשות o/c ::)

פורסם

במיוחד אם יש לך גירסת SE של SUMA ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים