עבור לתוכן

תוכנות מסרים מיידיים (עבור פנטיום 2)

באיזו תוכנת מסרים מיידיים אתה משתמש? 1,222 הצבעות

1. 1. באיזו תוכנת מסרים מיידיים אתה משתמש?

• Yahoo! Messenger
      0
    • AOL Instant Messenger
      0
    • ICQ2Go
    • MSN2Go
      0
    • Trillian
    • Miranda
    • Gaim
      0
    • mIRC
      0
    • אחר
      0
    • אני לא משתמש בתוכנות מסרים מיידיים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בתוכנת מסרים מיידיים עם GUI פשוט ונוח לשימוש שיודעת לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות בשקיפות.

התוכנה צריכה להיות עם ממשק באנגלית ותמיכה מלאה בעברית (כולל יישור לימין ולשמאל).

אני צריך שהתוכנה תתמוך ביותר ממשתמש אחד עם אפשרות מעבר פשוטה בין ה-Users השונים.

התוכנה מיועדת למחשב ישן (פנטיום 2 350MHz), כך שחשוב מאוד שהיא לא תכביד על המעבד בשימוש שוטף ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון.

לגבי ממשק משתמש, אני מעדיף ממשק פשוט בעל מראה מקצועי, ולא ממשק עמוס בפיצ'רים בעל מראה מצועצע.

יש המלצות?

נ.ב.

הרגישו חופשיים להשוות בין היתרונות והחסרונות של תוכנות המסרים המיידיים השונות שאתם מכירים.

פורסם
  • מחבר

הת'רד הזה ישן. מאז, נעשו שינויים רבים בתחום של תוכנות המסרים המיידיים. חוץ מזה, הוא די מצומצם ולא נעשתה בו השוואה בין היתרונות והחסרונות של התוכנות השונות.

מה לגבי השאלה שלי - תוכנת מסרים מיידיים קלה ופשוטה שיודעת לדבר עם כולם ומתאימה למחשב הישן שלי שמריץ Windows 2000 Professional SP4?

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי.

אני צריך תוכנת מסרים מיידיים קלה ופשוטה שיודעת לדבר עם כולם ומתאימה למחשב הישן שלי שמריץ Windows 2000 Professional SP4.

אשמח גם לקבל השוואה בין טריליאן, מירנדה, Gaim ותוכנות אחרות שיודעות לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות.

פורסם

בלינוקס אני משתמש בGAIM אבל לפעמים יש לה בעיית יישור במשפטים עם סמלים וסמיילים. בוווינדוס אני עם איציק5 ומסן 7

פורסם

אני צריך תוכנת מסרים מיידיים קלה ופשוטה שיודעת לדבר עם כולם ומתאימה למחשב הישן שלי שמריץ Windows 2000 Professional SP4.

אשמח גם לקבל השוואה בין טריליאן, מירנדה, Gaim ותוכנות אחרות שיודעות לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות.

אבל מה לעשות שהעולם לא הולך לפי מה שאנחנו נבחר כהתוכנה הכי קלה או פשוטה או מה שביקשת שם אלא אם כן נבחר ICQ או מסנג'ר, אתה צריך לבדוק איזה תוכנות יש לחברים שלך ולהשתמש בה גם אם זה בחוסר רצון, אלא אם כן הם מוכנים לעבור תוכנה בשבילך, כי אתה לא יכולח לבחור איזה תוכנה לא מוכרת, זה הולך לפי מה שהחברים שלך בוחרים ולא אתה...

מבין למה אני מתכוון?

אאא ותשנה כותרת...

פורסם

ICQ כבד מדי לפנטיום 2, תנסה GAIM או TRILIAN

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור ל-Instant Messenger 2!

במקום להתנסות עם תוכנות שונות של מסרים מיידיים, אפשר בבקשה לקבל חוות דעת של מישהו שהתנסה בעצמו עם מספר תוכנות? אני מאוד אעריך את זה.

התוכנות שעומדות על הפרק כרגע הן:

Trillian, Miranda, Gaim, Instant Messenger 2.

הדברים שחשובים לי הם:

1. התוכנה חייבת להיות מסוגלת לדבר עם כל שאר תוכנות המסרים המיידיים.

2. שימוש מינימאלי בזיכרון ובמשאבי מערכת, כך שהתוכנה תוכל לרוץ ברקע כל הזמן מבלי להשפיע על המערכת.

3. תאימות מלאה ל-Windows 2000 SP4.

4. ממשק באנגלית עם תמיכה מלאה בעברית (כולל יישור טקסט לימין ולשמאל).

5. ממשק בעל מראה מקצועי (לא מצועצע מדי).

6. תמיכה ביותר ממשתמש אחד (אם אפשר, אז במקביל).

7. תוכנה אמינה שידוע כי היא לא נוטה לקריסות.

8. אבטחה (וירוסים, טרויאנים).

אשמח לקבל בנוסף להמלצה גם הסבר קצר על המאפיינים של התוכנה שמייחדים אותה מהתוכנות האחרות, ואם אפשר אז גם  סקירה של יתרונות וחסרונות של תוכנות מסרים מיידיים שונות מאנשים שהתנסו ביותר מתוכנה אחת של מסרים מיידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים