פורסם 2005 ביוני 520 שנים אני מקווה שזה הפורום המתאים...עד לפני 3-4 חודשים הייתי על רזולציה 1024*768.. ואיכות צבע 32ובזמן האחרון כל פעם שאני עושה ריסטרט זה חוזר לי ל16 מה שגורם לאייקונים להתבלבל להיות מכוערים ולהתהפך אחד עם השני... למשל אייקו של ווינאמפ פתאום מראה אייקון של אקספלורר או משהו... ואז אני מחזיר ל32 הכל מסתדר ... ריסטרט וחוזר ל16...!@#למההההההה?ובדקתי לא מצאתי שום תוכנה שמפריעה או שהתקנתי לאחרונה ויש סיכוי שהיא הפריעה,SPYWARE ADAAWARE,אממ כל דבר פשוט שכל אחד היה חושב בדקתי... GEFORCE 3 TI 128...(פעם זה היה נשאר על 32----) מישהו יודע למה זה יכול להיות או איפה אני יכול לשנות לו ברירת מחדל אולי משהו ברג'סטרי..? תודה..
פורסם 2005 ביוני 520 שנים נראה לי שהנושא שייך לפורום Windows.באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?האם התקלה מתרחשת כאשר אתה עושה אתחול חם, או רק כאשר אתה עושה אתחול קר?האם רק רמת הצבע משתנה או גם הרזולוציה?יכול להיות שיש לך בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך. תנסה להתקין דרייברים עדכניים.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים לדעתי באמת דרייברים עדכניים יפתרו את הבעיה.תריץ גם WINDOWS UPDATE ליתר בטחון...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר לעדכן דרייברים זה הדבר הראשון שעשיתי לא עזר.. וניסיתצי למחוק יסודי ולהתקין ולא עזר יש לי XP PRO גם WINDOWS UPDATE עשיתי...ואין לי מושג מה זה אתחול קר או חם אתה מתכוון לריסט(לכפתור על המחשב עצמו) ולריסטרט(דרך ההתחל)... שתיהם אותה תוצאה חוזר ל16... רק רמת הצבע משתנה!
פורסם 2005 ביוני 620 שנים לא נראה לי שזה קשור לוירוס אבל AVG לא נחשב אנטי-וירוס בכלל... :-Xנסה NOD32 או Kaspersky.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.