עבור לתוכן

מאיפה אפשר להזמין זיכרונות PC 1066 החדשים?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800?

והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066?

נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...

פורסם

בטח שאפשר לשים אותו על לוח עם PC800. רק שאז הוא גם יעבוד על PC800 ולא תצא ממנו שום תועלת.

בנוסף, הוא יפיק תועלת רק על מעבדי פנטיום 4 עם באס 533MHz... יש לך מעבד כזה? (שאתה מתכוון לעשות OC)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בבאסים, איך אני יודע איזה באס יש לי?

פורסם

כנס לביוס, אם ה-BUS שם הוא 133 אז יש לך FSB כולל של 533 (אל תהרגו אותי.. לא מצאתי דרך טובה יותר לבטא את זה).

פורסם

אני הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש, עם זיכרון 1066 RDRAM אצל למיר.

פרטים נוספים תמצא באתר: http://www.lamir.co.il

פורסם

חחחחחח נתת לנו לינק לאתר של למיר עצמם.

בקשר לפותח ההודעה, רק אם יש לך מעבד פנטיום 4 2.26GHz ומעלה יש לך באס 533MHz. אם לא, אל תטרח אפילו, יש לך באס 400MHz. ואם אמרת שכבר יש לך i850 עם RDRAM 800 סביר שיש לך מעבד בבאס 400 ולא 533.

לכן, הזכורונת המהירים לא יביאו לך שום שיפור אלא אם תקנה מעבד יקר עסק לא שווה כבר.

אם אתה באמת צריך זיכרון אז תוסיף עוד PC800 כי PC1066 יהיה בזבוז אם המעבד שלך לא עובד בבאס 533MHz.

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי... וכידאי לי לעבור מRDRAM 384 ל512? ואיזה זיכרון אתם ממליצים? רציתי ללכת על סמסונג...

פורסם

סמסונג מעולים (תתעקש לקבל 40NS, ככה שיהיה טוב גם להמהרה אם תרצה בעתיד).

אבל השאלה היא האם יש לך עוד סלוטים בלוח...

פורסם
  • מחבר

יש לי רק 2, כמה עוד יכול להיות? אני אוציא את ה128 ואכניס עוד 256...

פורסם

לדעתי לא נשארו לך שניים פנויים. כי 384MB שיש לך עכשיו זה

2X64 ועוד 2X128....

חוץ מזה לא שווה לעלות מ384MB ל512MB......

ממש לא נחוץ ולא מורגש......

פורסם

לא כל כך קשור אבל...

יש לי זכרון אחד של

256MB DDR 266MHz

ויש לי תוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שאומרת שהוא פפועל על 10ns

זה טוב? רע? למה זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים