פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר ראשית , המוד אינו מוצלח . שני מאווררים על מספר חורים כל כך קטנים שזה לא יעיל . לא ! אתה לא רציני ... זה רק להראות לכם בדיחה ;D ובקשר למשטרה ... היא צודקת :smoke:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים נראה נורא כיף לעשות כזה דבר , אבל ילדים גונבים , אין מה לעשות תמיד יש את היצר הרע לגנוב\להרוס דברים , אז תמיד זה מוציא את החשק לפי דעתי.אבל בכל זאת עדיין לא הייתי במסיבת רשת. :'(
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לפעמים אני עושה מפגשי רשת של 3 מחשבים אבל אף פעם לא לא הייתי במשהו יותר גדול.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים ה.....דבר הזה עם השיער הארוך בתמונות, זה בן או בת?אז רציתי להגיד ככה:א.הדבר הזה זה אני ב.אני לא בתג.היתה אחלה מסיבת רשת!!!!!
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים wrx יא חתיכת אידיוט, דיברו על ספוג, לא עליך, בקטע עם השיער הארוך :AR15: :asthanos: ורק
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אה, ואתה לא צריך לעשות כלום כדי שאני ארד על המסך שלי, פשוט שאלתי אם אתה יורד עליו כדי לדעת אם אני יכול להצטרף....דביל :saint:
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים תשובה דבילית ביותר, אבל נרד מזה... :saint:אם תתחיל לך נשירת שיער בקרוב, אולי תדע שהגיע הזמן להחליף את המסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.