פורסם 2005 ביוני 520 שנים יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה
פורסם 2005 ביוני 520 שנים ובקצת יותר פירוט:הסר את האימיול מכונן D, התקן אותו בכונן C, והעבר את תיקיית ה Config שהייתה במחיצה של האימיול בכונן D למחיצה החדשה (ככה עוברות לך ההגדרות והקרדיטים לאימיול החדש). אם אתה משתמש במחיצות ה Temp וה Incoming בספריית האימיול המקורית, אז העבר גם אותם למחיצה החדשה, או שנה את תיקיות היעד באימיול לפי הצורך.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים תכנס באימיול להעדפותבלשונית תיקיות תשנה את המקומות של קבצים שהתקבלו וקבצים זמניים לכונן C (תזכור את המיקום הישן)תסגור את האימיולתעתיק את כל המידע מהמיקומים הישנים למיקום החדש בכונן Cתפעיל מחדש את האימיולוזהו
פורסם 2005 ביוני 620 שנים להבא תתקין אימיול שלא מצריך התקנה ואז אתה פשוט מעתיק את הסיפרייה ומעביר לאן שבא לך אני משתמש בגרסת 30c של lsd ומורחד בממוצע 105 לרוחב פס 1.5
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר הורדתי LHeMule v4.2 התקנתי ב-C העתקתי את TEMP Config Incoming צריך להעביר עוד משהו ???
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר hagay21 אחי מה זו הגירסה של האימיול שדיברת עלי ה איפה אפשר להוריד אותה (30c של lsd)ועוד שאלה סבבה העברתי את התקיות הכל הלך יפהעכשיו אפשר למחוק את האימיול שבכונן D ???איך עושים את זה (אין Uninstall ושאני ניכנס להוספה והסרה של תוכניות)אני בא למחוק וזה מוחק את האימיול שבכונן C מקווה שהבנתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.