עבור לתוכן

מחפש את המצלמה האולטימטיבית - - עידכון: קניתי FZ15 -הבאתי תמונה עמוד-2::>>)

Featured Replies

פורסם

הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להחליף את המצלמה הישנה(מצלמת פילים).

אני לא ממש מבין במצלמות אני ישמח מאוד אם תמליצו לי על מצלמה שתיהיה שווה את הכסף שמשקיעים בה.

המצלמה שחשבתי לקנות היא A95 של קנון , רציתי לדעת אם כדי להשקיע במצלמות עם זום גדול (לדוגמא Z3).

התקציב שלי 1500-2500 וגם זה לא סגור.אין לי בעייה להשקיע כסף אני רוצה מצלמה איכותית.

אני רוצה שהמצלמה תהיה:

4-5MP

לא כבדה וגדולה מדי.

ZOOM -- אני לא יודע אם זה שימושי .

תודה.

פורסם

Panasonic FZ10\15 זום 12 עם 4 מגה פיקסלים ועדשת לייקה - לפי דעתי הכי טובה בתקציב הזה אה ואפשר לעשות פוקוס ידני עם הטבעת - כמו במצלמות פילים :).

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

אכן אחרי בדיקות ה- FZ10 נראת לי מצלמה מצויינת (אני לא מצאתי FZ15) והיא תשקל ברצינות. אבל........

האם הזום שיש לה אכן שימושי/משתלם, והאם לא עדיף לקנות מצלמה (A95 לדוגמא) עם CCD גדול יותר (1/1.8 לעומת 1/2.5 שייש ל- FZ10) ??

אודה לכם אם תענו לי ותתנו לי עוד המלצות ;)

פורסם

דווקא אצלה הזום שימושי בגלל המייצב תמונה והעדשה של לייקה שנותנת תמונות חדות, יש את הfz15 בcameraeilat - רק שם מצאתי אותה וההבדל במחירים הוא ממש משתלם כדי לקנות את הדגמים האלו מאילת (500 ש"ח ויותר).

אם אתה מצלם דברים כמו ציפורים, בעל"ח וכו' אז הזום יהיה שימושי - אם לא אז לא. (אבל בשביל לתפוס  ציפורים בצורה ברורה  צריך זום יותר רציני מזה).

פורסם

אני לא ממש מכיר את הפנסוניק המדוברת.....

אבל דבר אחד אם יורשה לי להוסיף לגבי ה A95 וחברותיה מבית קנון (A520 ,A510)

חוץ מיזה שהם מצלמות מעולות...

הם נותנות לך את האפשרות להוסיף עדשות בעתיד הקרוב \רחוק

ובך נותנים לך את כל היתרונות שיש במצלמה אם זום קבוע גדול (דוגמא סדרת הZ של מינולטה )

באריזה קטנה יחיסית...

וכמובן שמבחינת איכות תמונה ואיכות חומרים (עדשה, CHASIS,חישן CCD וכו') אתה יכול להיות בטוח שקיבלת משהו איכותי...

עוד משהו בקשר ל A95 ...(ונכון רק לגביה) בגלל שהיא מצלמה קצת ותיקה בשוק וכנראה בקרוב תוחלף אני הייתי מחכה עוד קצת זמן (כמה חודשים) לדגם המחליף שלה (כמו שעשו אם הA510 והA75 שזו בעצם אותה מצלמה אם שיפורים קטנים כמושתי בטריות במקום 4 שינוי בגדול וכרטיס זכרון SD במקום CF) רק כדי להינות מהיתרונות שציינתי...

בהצלחה בקנייה!

עוד מצלמה טובה מאד שכדאי לבדוק היא הS5500 של פוג'י בניגוד להרבה דעות רווחות שיש כיום בשוק לגבי פוג'י יצא לי לא פעם להתעסק אם המצלמה הנ"ל לעומק וממה שראיתי היא מצלמה מעולה ויחסית זולה (אם לוק מדהים)

פורסם

The Maestro,

מספר דברים שאמרת שאני אפרט יותר :

- הוספת עדשות למצלמה כמו A510\A520 או כל מצלמה אחרת גורם לירידה באיכות התמונה וכן זה לא משתלם מבחינה כספית ועדיף כבר לקנות מצלמה שמיועדת מראש לצילום זה או אחר בעלת עדשה קבועה. הוספת העדשות יקרה.

- לגבי ה-S5500, יש לה רק לוק...אני אישית לא הייתי מתקרב אליה (רק מי שמחפש פוזה). יש יותר טובות ובעלות אופציות רחבות יותר. לדעתי היא מצלמת חובבנים בלבד.

ולנושא:

תבדוק את הפנסוניק שצויינו כאן וכן אולי את המינולטות מסדרת ה-Z (שהן Z3\5), אם כי לדעתי הפנסוניק יותר טובות.

תזכור שיש צורך להשקיע בכרטיס זיכרון ומטען+סוללות (השקעה של כ-350 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

חבל רק שלא עניתם לי על השאלה לגבי הזום האם כדי להשקיע בו (FZ10) והאם למצלמה הזו יש עוד יתרונות על A95 חוץ מהזום  ???

נ.ב. עכשיו אני כמעט סגור על FZ10 (תמיד חלמתי על ה-FZ20  :P).

עריכה: הזמנתי את ה- FZ10    :funn: :funn: :funn:

פורסם

יפה מאוד, בחירה מעולה !  :xyxthumbs: תתחדש ותביא תמונות

ד"א מאיפה הזמנת?

היתרונות שלה זה בעובדה שהיא slr like בין הטובות (במחיר הזה) לעומת ה95 שהיא קומפקטית (בין הטובות)- מה שאומר שיש לך יותר אפשרויות להתקדם בפנסוניק,פוקוס ידני יותר רציני,שליטה ידנית יותר נוחה וטובה וכו' (ואולי גם להוסיף עדשות בעתיד-אבל צריך מתאם).

פורסם

אני הייתי אולי הולך יותר על פילטרים לעדשה :)

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

מה זה פילטרים לעדשה???

האם כ. זכרון 512MB יספיק לי??

תודה :beerchug:

עריכה: עדכון-

היה לי עכשיו טל' מהחברה ואמרו לי שאין להם את ה- FZ10 ושאני יכול להוסיף 99 ש"ח ולקחת FZ15 ושייש הבדל קטן בצבעים(זה מה שהפקידה אמרה לי)

האם זה הייה שווה ??

תוך כדי זה דחפו לי גם נרתיק אוריגנלי ב- 199 וכ. זכרון SD512MB מהירות 60* ב- 280 ש"ח , מה אתם אומרים :s05:

פורסם

להוסיף 100 שקל ולקבל ת15 - בהחלט שווה כי נראה לי שיש לה אותו הגוף של ה20 עם אחיזה יותר נוחה.

נרתיק ב200 נראה לי יקר אבל הזכרון דווקא שווה , איזה חברה הוא?

פורסם
  • מחבר

מה היתרון שלה על FZ10 ??

אינ גם חושב שהנרתיק טיפה יקר .

לגבי הזכרון אמרו לי מה הדגם אבל אני לא זוכר , אבל זה היה משהו לא מוכר.

פורסם

אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר..... תמונות ?

קראתי ביקורות נראית מצלמה משובחה ;)

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המצלמה אתמול :jump1:

לפני שאני מתחיל להרביץ תמונות אני צריך קודם לחרוש את האופציות שהמצלמה נותנת וגם ללמוד עוד על : חשיפה, מפתח צמצם, רוחב ועוד דברים מהסוג הזה.

אבל בכל זאת הבאתי משהו :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונה יפה ותתחדש על המצלמה

רק טיפ קטן בפעם הבאה תנסה להתמקד יותר על הנושא בתמונה

שים לב לדוגמא:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים