עבור לתוכן

אני ממש ממש חדש פה בנושא הזה : Creative EMU10K1 אפש רמידע על הכרטיס הזה?

Featured Replies

פורסם

לקחתי מאחי את הכרטיס הזה

Creative EMU10K1

ויש לי את הכרטיס default של הלוח

Asus p4p800 delux

עכשיו השאלה שלי..

האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס?

תודה לעוזרים!

פורסם

EMU10K1 הוא לא כרטיס אלא מעבד קול. הוא משמש לכרטיסי הלייב של קריאטיב, כרטיסי האודיג'י הראשונים, וכרטיסי האודיג'י 2 וליו.

לדעתי הוא יהיה טוב יותר מהאונבורד שלך.

Anatoli.

פורסם

הוא טוב יותר מהאונבורד של ה P4P.

ה EMU10K1 משמש את כרטיסי הקול מסדרת ה Live בלבד, ה 10K2 כבר נמצא בסדרות האודיג'י.

פורסם

סדרת האודיג'י הראשונה למיטב זיכרוני עושה שימוש באותו המעבד גם כן. האודיג'י 2וליו עושה שימוש במעבד זה גם כן. רק כרטיסי האודיג'י 2ZS עושה שימוש במעבד ה-K2.

Anatoli.

פורסם

טוף, אז ככה..

תרשים יח' העיבוד בכרטיס קול מסדרת האודיג'י -

audigy.gif

תרשים יח' העיבוד בכרטיס קול מסדרת הלייב וטבלה המפרטת על המעבדים השונים, כולל על ה X-Fi החדש שאמור לצאת בעוד איזה ככה, ראה בתחתית... תשווה ביניהם בהתאמה.

כפי שניתן לראות, לא נעשה שימוש ב 10K1 בסדרת האודיג'י, כלל וכלל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מסתמך על מידע שגוי שנועד בסך הכל לפרסם את ה-X-FI החדש של קריאטיב. האמת היא שהאודיג'י הראשון והאודיג'י 2 ווליו עושים שימוש במעבד של הלייב. ואפילו באותם ה-DAC. עם זאת, מעבר לשם היפה, האודיג'י 2 וליו לא נחשב לכרטיס מסדרת האודיג'י 2. הוא בכלל לא מוכרז ככרטיס מסדרת האודיג'י (תסתכל על הכרטיס פיסית ותבין על מה אני מדבר).

Audigy and Audigy 2 uses completely different sound processor, so unless you can find an Audigy 2 chip and solder that onto an Audigy sound card, the answer is no.

מקור:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=66238

יש עוד מקומות כמובן, אבל לא ממש היה לי כח לחפש :P

Anatoli.

פורסם

האמת שגם אני מחיפוש וממחקר קטן שביצעתי מצאתי כי בהחלט האודיג'י 2 ואליו וה-SB LIVE כמו האודיג'י 1 משתמשים ב-EMU10K1 בתור מעבד קול, וכן

אם אינני טועה גם באותם דאקים (אולי אפילו של ה-ZS). אם כי אני לא יודע עד כמה באמת הדבר משפיע על איכות הצליל (המעבדים על ההבדל בין ה-VALUE ל-ZS). מה שכן זה יכול לשפיע על השימוש במעבד של המחשב בעת.

עריכה: שכחתי לציין את זה שבהחלט ניתן לראות זאת ממבט מהיר על ה-VALUE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים