פורסם 2005 ביוני 520 שנים אני רוצה לקנות מדפסת hp וקראתי בדרישות שאני צריך usb 2.0יש לי חיבור usb ישן לא נראה לי 2.0.האם המדפסת תוכל להתחבר למחשב שלי?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר איזו מדפסת זו?בד"כ זה אמור לעבוד.וחוצמזה, אני לא הייתי מציע לך לקנות HP.זו מדפסת officejet 5510 מכונה משולבת.ולמה לא לקנות hp יש להם מוצרים מצוינים
פורסם 2005 ביוני 520 שנים לפי הנתונים באתר, אין שום מחוייבות ל- USB2.http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/10_38_77_1876_Q3435A.html
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים ולמה לא לקנות hp יש להם מוצרים מצויניםאני פעיל בכמה וכמה פורומים צרכניים באינטרנט ומניסיון של מספר רב של אנשים השירות שלהם לא משהו בלשון המעטה, לא רק זה וגם מחסניות הדיו למדפסות שלהם הם מהיקרות בשוק.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אני פעיל בכמה וכמה פורומים צרכניים באינטרנט ומניסיון של מספר רב של אנשים השירות שלהם לא משהו בלשון המעטה, לא רק זה וגם מחסניות הדיו למדפסות שלהם הם מהיקרות בשוק.בשביל זה יש מחסניות דיו חלופיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.