עבור לתוכן

לבעלי לב חזק (ואינטרנט מהיר)-התעללות בלוח אם.

Featured Replies

פורסם

אהבתי את הקטע של הקלשון... :)

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מטורף, כן ירבו... ;D

פורסם

אני ממש לא בא בקטע של לבאס אותך או את החבר שלך אבל לפי דעתי זה היה מעשה דיי טיפשי.

מפני שאם חנות בלי קשר זו פנדה שיש להם קטעים כאלה (פשוט צריכים ללחוץ אליהם) אומרת לך שנגרם נזק פיזי וכו' .

לא הולכים ישר ו הורסים את הלוח קודם מבררים את היבואן של הלוח הזה ספציפי בארץ, הולכים לחנות מחשבים בקירבה משלמים דמי משלוח שזה 35 ש"ח ו שולחים את הלוח ליבואן ומכיוון שאני עובד בחנות מחשבים אני יכול להגיד לך שב99% מהמקרים ששולחים לוח עם אחריות ואם באמת אין אליו שבר שרואים חזק אלה משהו קטן שאולי אפשר לנחש אם זה שבר או לא אז יבואן מחליף את הלוח בלי בעיות ובמקרה שלך שזה אסוס ופנדה עובדת עם שני יבואנים שמיבאים אסוס והם ליגד ו מידיקום הם דיי גדולים אז לא נראה לי שהם היו עושים בעיות אל לוח מסכן.

שוב אני מצטער אם ביאסתי אותך טוב.

בכל מקרה התמונות די משעשעות ;D ;D ;D

פורסם

הלוח הזה זה לא אסוס

זה יבוא אישי של פנדה ::)

ככה שאם החראות אמרו שהם לא יתנו לא אחריות....... :asthanos:

פורסם

כל כך הרבה חלקים שמושיים הלכו לבית קברות :'(

פורסם

פנדה=חרא של חנות,לא לקנות שם :nono:

אתמול חבר שלי צלצל לפנדה ורצה להזמין כונן דיסקטים,אך הוא קיבל את התשובה הבאה:"אין לנו זמן בישבלך,יש לנו דברים חשובים יותר לעשות"ומיד לאחר מכן הם נתקו,זה יחס ללקוח?.אך אל תחשבו שהוא "סתם" קונה רגיל,בגלל שהוא קנה שם הרבה דברים בכ5000 ש"ח,ותמיד היו לו בעיות עם החנות הזאת.

אז ככה פנדה מאבדים לקוחות.

הכי מומלץ לקנות בלמיר www.lamir.co.il היה לי ולחבר שלי מאוד הרבה נסיון איתם והם אף פעם לא איכזבו(גם כשהוא נאלץ להחזיר דברים לאחריות,כגון Celeron600 שבמקומו הוא קיבל Cleron1200 ;D )וגם המחירים אצלהם בסדר,רק חבל שהם נמצאים בהרצליה.

אז אני בטוח שאם נשלב כוחות נצליח להפיל את פנדה לקרשים :bash:

מעניין ששתי החנויות מוזכרות, את האפגרייד שלי עשיתי ב-2 החנויות הנ"ל (מה שיכולתי קניתי מלמיר), והנה דעתי:

* פנדה - מאוד נחמדים בטלפון (אורלי דיברה איתי), לא היו להם 2 מתוך איזה 8 רכיבים (של מודים) שהזמנתי, התקשרו אלי כאשר צריך, המשלוח הגיע תוך שבוע, ארוז הייטב וכולל כל מה שצריך.

* למיר - אני גר בהרצליה, ולכן אני ביקרתי אצלהם, רק המעבד הגיע אחרי כמעט שבוע, לוח אחרי שבועיים, זכרונות אחרי חודש (!), הם אנשים די נחמדים (הרצל, ישראל, דרור וכו'), ויעשו לך הזמנה מיוחדת אם תבקש, אבל אשכרה צריך לרדוף אחריהם! אני לא מגזים, בחודש הזה בזבתי עליהם 30 שיחות לפחות. הם לא מוכנים להודיע לך כאשר משהו מגיע, והם מבקשים שאתה תתקשר אליהם. הם קצת לא סגורים על עצמם, והם הביאו לי זיכרון לא כפי שביקשתי, מעבד ובורד בלי אריזה מקורית, כבלים לא כפי שביקשתי, ולכן צריך לעקוב אחרי ההזמנה שלך בדיוק, חודש שלם לקח לי לסיים את ההזמנות אצליהם!

על כל פנים, ברגע שזה מגיע לעניינים של החלפה, אני שמעתי דווקא טובות על למיר, הם לא עושים בעיות של אחריות, ולא עושים פרצופים גם אתה בא להחליף כל יום.

למרות זאת, חבר שלי התעמת איתם בנושא הזמן הרב שלוקח להם להביא דברים, וזה שהם מביאים לא מה שביקשת, וזה הגיע לכדי צעקות רמות בחנות.

דברים רעים שמעתי הרבה על פנדה בנושא אחריות שלאחר קניה.

אז הייתי מסכם את זה ככה, בהכללה גורפת:

שירות בעת הזמנה שירות לאחר הזמנה

למיר על הפנים, ברדק אמין וללא התחכמויות

פנדה אדיב ומקצועי תשכחו מאחריות

כמובן שהרבה יותר חשוב מבחינתי זה שירות של שנה-שנתיים-שלוש, מאשר שירות בזמן הקניה, פרט לכך שלמיר קרובים לבית, אז אני מעדיף לקנות שם :)

פורסם

שלח את התמונה של הצ'פסט של via לחברה עם צרוף של ההודעה הבאה:

אם ה-KT400 לא יהיה טוב, אני מומו ועזרא מחר קופצים עליכם, תישנו טוב הלילה, כי מחר....

פורסם

אגב, אם זה מעניין מישהו, הקטע של הקלשון והאלת בייסבול, והילד בסרטון, זה הייתי אני ;D

והלוח גם שלי.. :)

ומי מעז לקרוא לי מטורף?? שאני לא אביא את הקלשון לתערוכה :lol:

נ.ב - למנהלים, תעלו את התמונות לגלרייה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים