פורסם 2005 ביוני 520 שנים אתה עדיין יכול להחליף לAGP..!!...לדוגמא 6800GT או X800PRO/XT....ועוד הרבה כרטיסים חדשים...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר אולי טיפה הגזמתי עם הבקרוב...מדובר על הזמן של יציאת הדור הבא של כ.מסך. כמובן שאני יכול אבל אני אדלג על הדור הזה של כרטיסי המסך... ולכן אני רוצה אפשרות ל PCI-E אומנם יש שמועות שהR520 יצא גם ל AGP אבל אולי הם פשוט לא נכונות או שהוא יאבד הרבה ביצועים ביגלל זה ..או אחד באמת מפחיד אולי ה G70 יהיה טוב בהרבה והוא בטח לא יצא ל AGP . וחוץ מיזה אני לא רואה לנכון לשם 3-3.5K על כרטיס שלא תוכל לעביר למחשב אחר יותר מאוחר . אפוקס 8kdaj למה ?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר ד"א ראיתי ביקורת על הלוח הזה והוא ניראה לא רע, בתור לוח רגיל ... אני צודק?מבחינת ביצועי PCI הוא רגיל לחלוטין ורק ה AGP לא ברמה של AGP רגיל נכון ?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כן.. זה לוח עם צ'יפסט nForce4 4X כמו ה K8NF של ג'יגהבייט...הבעיה היחידה היא רק 2 סלוטים לזכרון.. אבל במילא כששמים 3 סטיקים המהירות יורדת ל 333.. כך שבמילא השאיפה היא רק 2 סטיקים.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כן.. זה לוח עם צ'יפסט nForce4 4X כמו ה K8NF של ג'יגהבייט...הבעיה היחידה היא רק 2 סלוטים לזכרון.. אבל במילא כששמים 4 סטיקים המהירות יורדת ל 333.. כך שבמילא השאיפה היא רק 2 סטיקים.לא נראה לי שהלוח תמוך ב3 מודלי זיכרונות...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים תחכה ליציאת הגירסא המיוחדת של הX800XL של MSI שיש לו AGP+PCIE וזה בטוח יהיה מעולה...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים עוד שבועיים צריך להגיע לארץ הלוח של גיגה בייט:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NE.htm
פורסם 2005 ביוני 520 שנים יש גם את הלוח של ASUSK8N4-E DLXהוא כבר מזמן זמין בחו"ל, לא ברור מתי יגיע לארץלא נראה לי שהלוח תמוך ב3 מודלי זיכרונות...זה סוקט 754הבקר תומך ב-2 סטיקים, ולוחות שמאפשרים שימוש ב-3 סטיקים עושים את זה בצורה מלאכותית
פורסם 2005 ביוני 520 שנים יש גם את הלוח של ASUSK8N4-E DLXהוא כבר מזמן זמין בחו"ל, לא ברור מתי יגיע לארץגם אם יגיע הוא יהיה יקר יותר מהלוח של גיגהבייט ומהלוח של MSI, הלוח של גיגהבייט אמור לעלות 500 שקל בערך.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כרטיס מסך של MSI X800XL עם חיבורים AGP וPCI-E כבר יצא, אבל אין אותו עדיין בארץ...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר עוד שבועיים צריך להגיע לארץ הלוח של גיגה בייט: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NE.htm תודה רבה עשיתה לי את היום !! יש גם את הלוח של ASUS K8N4-E DLX הוא כבר מזמן זמין בחו"ל, לא ברור מתי יגיע לארץ זה סוקט 754 הבקר תומך ב-2 סטיקים, ולוחות שמאפשרים שימוש ב-3 סטיקים עושים את זה בצורה מלאכותית תודה רבה גם לך אבל אני מחפש משהו זול ..+- כמו ה MSI (עדיף -,שישאירו את ה AGP המוזר אצלם ;D) אם כבר דובר על 3 סטיקים וירידה ל 333MHZ.. אני עובד ב OC של 240X10 ויחס 333 לזיכרון (הוא עובד ב 200 כרגיל ) האם זה ירד יותר (266?!) או שבדרך שאני עובד כרגע לא יהיה הבדל ? ****** אני מאמין שלא כדי ליפתוח דיון חדש על זה בפרום OC אבל אם אתם רוצים אני יערוך כאן ואפתח חדש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.