עבור לתוכן

אכיפה בכביש 6! יש לי שאלה חשובה!

Featured Replies

פורסם

המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה?

והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?

פורסם

נתחיל מזה שלנתונים לוקח זמן להיעבד, ויכול ליהיות שבכלל מי שלא מנווי שלהם (עם המכשיר המכוער על השמשה) זה לא מסודר לפי מספר רכב אלא על פי פרטים או בכלל לא מסודר אלא נשלח ישירות.

בקשר למהירות, כביש 6 מתחייבים לא להעביר מידע למשטרה (כולל מידע שהם מצלמים, כך שאם אין משטרה, אין מי שיתפוס)

אבל בסיכום, זה רעיון מטומטם מאוד ליסוע 50-60 יותר מהמותר, יש סיבה למה זה המהירות המותרת..

פורסם

110+60= ??? 170 קמ"ש זה כבר דיי מהר ... יש הבדל דיי גדול בין 120-140 לבין ה170 + ~ ~ ~ בכבישים לא ישרים

ד"א גם אני בטעות פעם לפני שנה בערך נכנסתי לכביש 6 ויצאתי מימנו ישר ביציאה השנייה שהיתה לי ולא קיבלתי שום דוח תשלום ::)

רק שאני לא יקבל עוד מעט את זה עם ריבית

פורסם
  • מחבר

רגע, אבל מצלמות של המשטרה אין שם?

פורסם

ברגע שעברת על החוק, ומצלמה של כביש 6 תפסה אותך, או שהיא לוקחת דו"ח או שהיא דואגת כבר ומדווחת למשטרה.

המצלמות תופסות את לוחית הרישוי שלך וככה מזהות אותך.

be warning

פורסם

לא הם לא.. ^^^

פורסם

כרגע אין מצלמות נייחות של המשטרה בכביש 6.

הנהלת כביש 6 גם לא מדווחת למשטרה על מהירות נסיעה ממוצעת בין קטעים (שזה בעצם הדבר היחיד שאפשר לדווח) כי הם ירו לעצמם ברגל.

לפעמים מתחבאים שם שוטרים עם מולטנובה.

אין שום מניעה טכנית לנסוע שם במהירות 160-170, כביש איכותי ביותר.

פורסם
  • מחבר

פיייייייי איזה פ-ח-ד נגיד ותפסו אותי זה 50 מעל המותר

וזה פסילה!

אבל אכן הכביש ממש איכותי, וזה מעצבן לינסוע שם לאט!

פורסם

אישית אני לא נוסע שם מעל 140. האוטו שלי מתחיל להרגיש לא הכי יציב בעולם במהירות כזו. אבל זאת מגבלה של האוטו שלי, לא של הכביש.

פורסם

נסעתי שם הרבה הרבה מעל המהירות המותרת (בוא נגיד כפול ועוד קצת...) ולא קיבלנו שום דו"ח 8)

זה ה-כביש למהירות, כביש ישר וכמעט תמיד ריק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים