עבור לתוכן

המלצה על לוחות ASUS

Featured Replies

פורסם

שלום רב:

אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD

יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים

יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים.

*אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך.

תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.

פורסם

אין כזה דבר לוח של AMD

AMD זאת חברה של מעבדים, המתחרה של אינטל.

בד"כ אנו ממליצים על אסוס עם מעבד אינטל כי הם עושים להם לוחות משובחים, אבל ל-AMD אין ממש סיבה לקחת אסוס כי הם לוקחים המון כסף על השם שהם עשו על אינטל ולא בצדק.

ל-AMD עדיף ג'יגה בייט, MSI ו-DFI.

פורסם

אז ככה:

הלוח ל AMD של Asus היחיד שווה מבט יהיה ה A8N-E והוא בכלל לא גרוע, להפך, הוא מצוין, אבל עם תימחור כזה כשיש לך בקצת יותר את ה MSi K8N Neo4 Platinum שעדיף עליו, אין סיבה להמליץ על ה Asus

הלוחות של Asus למעבדי Intel הם מצוינים, אבל שוב, מתומחרים דיי גרוע לרוב

פורסם

תסלחו לי שאני מתערב, אבל מישהו שיש לו בסך הכל שתי הודעות בפורומים וכל כך דואג לחברת ASUS ולאינטרסים שלה ? זה נשמע לי חשוד, נשמע כמו מישהו שעובד אצל אחד היבואנים שיש לו אינטרס למכור אסוס

חביבי, אל תדאג, אל תהיה בלחץ.. אסוס מוכרים טוב מאד בארץ ובעולם וזה לא כזה נורא שלא תמיד ממליצים רק עליהם. טוב שיש תחרות, טוב שיש מבחר גדול.

זהו

זה מה שהיה לי לומר.

פורסם

לא הייתי מודאג ממישהו שחושב ש-AMD זה חברה של לוחות.

כנראה סתם פאנבוי של אסוס.

פורסם

איך אפשר להיות פאנבוי של אסוס?

פורסם

סתכל למעלה ותראה איך אפשר.

פורסם

:screwy: מזכיר לי את העובד אינטל שהתעצבן שמשמיצים את אינטל וממליצים רק על AMD. :lol:

עריכה-GURI-לא נראה לי שהוא קשור איכשהו לאיזושהי חברה שמוכרת או מייצגת את ASUS,אם הוא חושב ש AMD מייצרת לוחות :lol:

פורסם

מזכיר לי אנשים שקשה להם לנהל דיון ענייני ומתעקשים שימחקו את התגובות שלהם/ינעלו את הת'רד

פורסם

מזכיר לי אנשים שקשה להם לנהל דיון ענייני ומתעקשים שימחקו את התגובות שלהם/ינעלו את הת'רד

תמחק ,תהיה גבר!
פורסם

לא נראה לי שהוא יכול לערוך משהו בפורום הזה.

פורסם

אה כן, זה גם מזכיר לי אנשים שרוצים "לנוח" איזה שבוע שבועיים בשביל להירגע

פורסם

Evman007, הגזמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים