פורסם 2005 ביוני 420 שנים זה נחמד, ונותן למשחק תחושה של ריאלסטיות, כעילו אתה ממש בתוך המשחק, זה ממש מהנה.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר זה נחמד, ונותן למשחק תחושה של ריאלסטיות, כעילו אתה ממש בתוך המשחק, זה ממש מהנה.איפה אפשר להשיג אותם וכמה זה עולה?
פורסם 2005 ביוני 420 שנים http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131זאת סתם דוגמה שתראה מה זה...אם אתה רציני בקשר לנושא , אז תברר לביקורות על דגמים שונים ברשת.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים שים לב שזה עובד רק במסכי CRT (לא עובד על LCD) ולא מתאים לאנשים אפילפטיים וכאלה שנוטים לכאבי ראש.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר שים לב שזה עובד רק במסכי CRT (לא עובד על LCD) ולא מתאים לאנשים אפילפטיים וכאלה שנוטים לכאבי ראש.זה מתחבר על המסך או במקום המסך תגידו שווה לקנות? והאם זה יעבוד לי בכלל על מסך של Praview ? שטוח אבל לא דק LCD שתומך עד 60 הרץ
פורסם 2005 ביוני 420 שנים והאם זה יעבוד לי בכלל על מסך של Praview ? שטוח אבל לא דק LCD שתומך עד 60 הרץנראה לי ש60 הרץ זה נמוך מדיי, כי לפי מה שהבנתי זה מפצל את התמונה כל פעם לעין אחרת ולכן מספר ההרצים בכל עין הוא חצי מזה משל המסך בפועל.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים לי יש ניסיון עם זה בידיוק עם המשקפיים שבלינקאני יגיד לכם תאמת חראאאאאאאאא של דבר לא לקנותזה נותן תחושה מגניבה בהתחלה אחר כך כואב העיניים וזה מעפןלא כל משחק עובד טוב וגם רק אתה רואה טוב חברים שלך רואים הכל מטושטשהקיצר לא לקנות!!!!!
פורסם 2005 ביוני 420 שנים לי יש ניסיון עם זה בידיוק עם המשקפיים שבלינקאני יגיד לכם תאמת חראאאאאאאאא של דבר לא לקנותזה נותן תחושה מגניבה בהתחלה אחר כך כואב העיניים וזה מעפןלא כל משחק עובד טוב וגם רק אתה רואה טוב חברים שלך רואים הכל מטושטשהקיצר לא לקנות!!!!!זה מה שאני גם שמעתי. זה בגלל שזה מחלק את התדר לשניים בכל עין??
פורסם 2005 ביוני 420 שנים כן אחי חברים שלך רואים כאילו שתי מסכים מחוברים הקיצר הכי מגעיל בארץאז תקשיבו לי לא לקנות
פורסם 2005 ביוני 420 שנים כן אחי חברים שלך רואים כאילו שתי מסכים מחוברים הקיצר הכי מגעיל בארץאז תקשיבו לי לא לקנותאבל איך רואים במשקפיים?...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים בתקופה שקניתי Geforce 2 GTS של אסוס, הם הגיעו עם משקפיים כאלה.אם הם לא הספיקו להשתכלל משמעותית מאז, פשוט לא לנגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.