פורסם 2005 ביוני 520 שנים לעבוד שיהיה קצת כסף....לבלות עם חברים...והכי חשוב הכסף בשביל CeBit2006..!!...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים לעבוד לחסוך כסף אולי לקנות איזה רכב אחר לשפר מכנית , כסף כסף כסף לטוס לצפון קרולינה לאחותי ! לטייל לעשות שם כסף ולחזור אם אני יחזור ;D
פורסם 2005 ביוני 520 שנים איזה כיף זה שאין לי את הדאגות האלו לגבי מה לעשות בחופש?(טוב, או שלא)גיוס ב17.7,יש לזה כמה יתרונות.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים פסיכומטרי! איך שכחתי לציין?... החרישה מתחילה באמצע אוגוסט....(קידום לך תצטיין ) עד אז צריך למצות ולרוקן את מאגרי האדרנלין שהצטברו בחודשים האחרונים...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר לטוס לאמריקה ל2-3 שבועות (לא בטוח.. אולי שבועיים פלורידה ואולי מתווסף לזה שבוע ניו יורק) ולעשות חיים! אממ זהו נראה לי אה כן, להספים את הפורום אתה טס במסגרת מאורגנת כלשהי, או שסתם לטייל?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אז כאן דרכינו נפרדות אה?מממ באיזה שלב של הקורס ואיזה סוג של קצונה חובלים עושים? אולי עוד נפגש במשך כל הזמן הזה... מקסימום נעשה מפגש בבת גלים
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מי עושה את זה איתי? מי? הא? 8) http://www.heavy.com/heavy.php?videoPath=../content/blisster/video_clips/Blisster13_SkyFighting
פורסם 2005 ביוני 520 שנים פסיכומטרי! איך שכחתי לציין?... החרישה מתחילה באמצע אוגוסט....(קידום לך תצטיין ) עד אז צריך למצות ולרוקן את מאגרי האדרנלין שהצטברו בחודשים האחרונים... אני לא מבין, את מתחת לגיל 18 ? מוזר, את ניראת כמו בת 22 ומעלה ... (בצד הטוב של המילה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.