פורסם 2005 ביוני 420 שנים אתה בכוח מנסה להוציא מאנשים מידע מביך? או לגרום לנעילת ת'רד? עריכה: אופס!!! איך לא שמתי לב! מדובר בתחת של נקבה!!! מתנצלת...
פורסם 2005 ביוני 420 שנים לטוס לאמריקה ל2-3 שבועות (לא בטוח.. אולי שבועיים פלורידה ואולי מתווסף לזה שבוע ניו יורק) ולעשות חיים! אממ זהו נראה לי אה כן, להספים את הפורום
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אני נקבה בת כעליו בקומבינשייין, למי שלא יודע. :lol: :lol: :lol: :lol: חעעחעחע...לא מצחיק...תת רמה.. אני רוצה לעבוד בחופש אממ.ולסיים לשפץ ת'חדר שלי (התחלתי לפני שנה...) ולישון ...
פורסם 2005 ביוני 420 שנים ללכת למטאליסט פסטיבל ולסקורפיונס (אם אצליח להשיג כרטיס בזול)משלחת לפוליןטבריה עם חבריםגדנ"ע חיל תקשובקורס פסיכומטרירישיון נהיגה
פורסם 2005 ביוני 420 שנים ללכת למטאליסט פסטיבל ולסקורפיונס (אם אצליח להשיג כרטיס בזול)משלחת לפוליןטבריה עם חבריםגדנ"ע חיל תקשובקורס פסיכומטרירישיון נהיגהזה ממש מדהים יש שתי הבדלים בינינו:1. אני לא הולך למטאליסט.2. אני נוסע עם חברים לקיסריה (בית ריק של סבא של חבר שלי) ולא לטבריה...נפגש בחיל תקשוב...
פורסם 2005 ביוני 420 שנים לאיפה את מתגייס? חיל הים?עברתי גיבוש סטילים אבל בסוף בחרתי קצונה יעודית בחיל הקשרשיבטה! שיבטה! אני בא!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.