עבור לתוכן

צ'יפטק, אנטק, אנרמקס וההבדלים ביניהם.

Featured Replies

פורסם

אז ככה. את המארזים של אנטק אני מבין שאפשר להשיג רק בפנדה (יבואן רישמי ויחיד בארץ לפי האתר של אנטק) או בחנויות שקונות ממנה ואין הרבה כאלה. את המארזים של צ'יפטק ואנרמקס אפשר להשיג ביותר חנויות. צ'יפטק יקרים יותר מאנרמקס אבל המארזים לא בנויים חזק כמו האנרמקס. האנטק מאד יקרים (860 ש"ח למארז מיני) ואת האיכות שלהם אני לא מכיר.

אז מה בעצם הסיבה (חוץ מהמשקל) שאנשים מעדיפים צ'יפטק על אנרמקס ? ברור שלי שמארז כבד כמו האנרמקס לא פשוט לסחוב למסיבות רשת למרות שיש כאלה שהתגברו על המאמץ ;)

מישהו מתנדב לעשות לי סדר בבלגאן ?

פורסם

תראה זה יקר כי האנטקים היחידים שיש בארץ זאת הסדרה החדשה. הסדרה הישנה הייתה נראית בדיוק כמו האנרמקס הייתה זולה יותר.... אבל עכשיו האנטק כולל עיצוב חדש (לדעתי מרשים מאוד.....) כך שאפילו המארז מידי שלהם נראה מדהים, והוא גם מאוורר טוב כך שלמערכת פנטיום 4 למשל שלא מתחממת הרבה, הוא יכול לעשות עבודה טובה.... ואני אישית רואה בזה פלוס מאוד גדול בזה שאין דלת נפתחת, לא יודע אבל לי הדלת הזאת נראית דבר מאוד מאוד מציק.

פורסם

ההבדלים בין האנטק,צ'יפטק ואנארמקס באותו דגם הם הבאים :

1.כלום

2.אין הבדל.

3.ההבדל לא קיים

פורסם

ההבדלים הם בפיצ'ריםה המיוחדים כמו מאוררים ,ספק, גרילים, פילטרים.

מעבר לזה אין שום הבדל מהותי בין שלושתם

פורסם

ההבדלים הם בפיצ'ריםה המיוחדים כמו מאוררים ,ספק, גרילים, פילטרים.

מעבר לזה אין שום הבדל מהותי בין שלושתם

והכי חשוב שם... המאוררים שמסופקים עם המארז אם בכלל...

פורסם
  • מחבר

אז מה היתרון , אם בכלל, של מארז אלומיניום ? זה רק עניין של משקל ? ???

פורסם

כעקרון כן. יש כאלו שטוענים שהוא מפזר את החום, ומוליך אותו החוצה גם דרך הדפנות, אבל זה לא נכון, כי גם יש פעולה נגדית של חום מהדלתות.

פורסם

אמיר, ההבדלי טמפ' נראים לעין..

פורסם

הקטע של הפיזור חום זה כזה שטויות...מי המציא את זה?

פורסם

זה נכון.. פרסמתי לפני כמה ימים השוואה בין מארז מידי מאלומיניום ל-Tower רגיל והמידי ניצח...

היתרונות באלומיניום זה כמו שכבר נאמר:

• משקל קל
  • הולכת חום טובה
  • קל יותר למודינג

פורסם

הולכת הטמפרטורה היא לא משמעותית בגלל האווררור המצויין של המארז הזה.

היתרונות לכן הם משקל ובכך שאלומיניום קל למודינג

פורסם

אף אחד לא התיחס לעובדה שבאצם כולם זה ציפטק (אנטק ואנרמקס כולם מיצרים במפעל של ציפטק).

ההבדל היחיד באמת הוא במאוררים .

אני ממליץ ללכת לפי מחיר - תשאל בדיוק מה מגיע אם כל אחד (כמה מאוררים) ותחליט לפי המחיר.

לגבי אלומניום זה החלטה שלך עד כמה זה חשוב לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים