עבור לתוכן

קובץ AVI גורם לקריסת הEXPLORER בווינדוס XP SP2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר.

אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ.  אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות.

מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05:

תודה מראש למי שיעזור. :xyxthumbs:

אוהד

פורסם

מכיר את זה, קרה לי לא פעם

כנראה שהקובץ דפוק

במקרה כזה תשתמש בתוכנה: http://abnatan.077.co.il/FileDelete.exe

כי בדרך רגילה לא תצליח להגיע לקובץ ולמחוק אותו

פורסם

סביר להניח שלא!

הקובץ תקין

המקודד XVID שלך מתנגש עם האקספלורר

כשאתה בוחר אותו הוא רוצה לעשות לו THUMB כלומר את התמונה הזאת של הפריים הראשון

המקודדים הנפוצים של XVID במיוחד מליון נטוורק תוקעים אותו

הסרט סביר להניח תקין אם תפתח אותו מהתוכנה של הניגון סרטים הם יעבדו

פשוט האקפלורר והXVID לא חברים טובים

פעם הייתה לי גרסה שעבדה

צריך למצוא אחת

פורסם
  • מחבר

קודם כל -  תודה על העזרה

דבר שני, אני לא רוצה למחוק את הקובץ, כי אני בטוח שזה משהו שאפשר לסדר איכשהו

מה שטוליפ אמר על הXVID מעניין. באמת יש לי את המקודדים של ליון. אני אנסה להחליף.

אבל, לפי מה שאני יודע, כשקובץ מקודד בXVID הסיומת שלו היא .XVID והקובץ הבעייתי נגמר ב .AVI

אז אני לא בטוח שזו הבעיה.

תודה רבה. :xyxthumbs: אני אחליף מקודדים ואעדכן את הת'רד אם הבעיה נפתרה

אם למישהו יש עוד מה להציע, אני אשמח לקרוא.

אוהד

נ.ב. טוליפ, לאיזה תוכנה לניגון סרטים אתה מתכוון? האקספלורר נתקל בבעיה גם אם אני רק מסמן את הקובץ

בקליק אחד. בלי לפתוח.

פורסם
  • מחבר

טוליפ אתה גאון :yelclap:

הבעיה היתה במקודדים של ליון. הסרתי אותם והתקנתי את המקודדים של K-LITE במקומם והכל עובד חלק.

תודה רבה אחי.:xyxthumbs:

ספיידר - הורדתי את התוכנה שהבאת, אני אנסה אותה בפעם הבאה שאני אתקל בקובץ AVI סורר. :hat:

תודה לכולם

אוהד

פורסם

אני גם ניסיתי את מה שאתה עשית, אמרתי שהגיע הזמן לשדרג למקודדים יותר מעודכנים, אך אבוי-רק חלק מהסרטים עבדו והאחרים פשוט לא נפתחו

העפתי את המקודדים והוא נתן איזה הודעה שחלק מהדברים לא הוסרו, ושאפשר להסיר ידנית, מישהו יודע באיזה רכיבים מדובר?

בכל מקרה כשהתקנתי מחדש את הליונטוורק נראה כאילו לא הכל כשורה, ועדיין אחרי שראיתי כמה סרטים קיבלתי הודעת שגיאה של האקספלורר

מה עושים כדי שיעבוד כמו קודם? ::)

שכחתי להזכיר שאם ניסיתי לראות איזה סרט שלא עבד, כשאני עושה ריסט אני מקבל הודעה של DDE SERVER WINDOW צריך להיסגר, ואז אני עושה סיים משימה וזה מכבה, מוזר :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים