עבור לתוכן

מחפש אוזניות עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד).

אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

פורסם

:xyxthumbs: אחלה אוזניות לפי דעתי! אני אישית ניסיתי לעשות להם איזה מודינג, לא עשה הבדל רציני מדי ::)

פשוט הוצאתי לגמרי את הפילטר (הנייר החום הזה עם החור הפצפון), האוזניות נשמעו יותר חזק, ויותר טוב גם לפי דעתי, דחפתי למקום שבין הדרייבר לאיפה שהפילטר צריך להיות צמר גפן (בהשראה מהמודינג של הA900 :) ), הן נשמעו יותר חלשות ורחוקות, דחפתי פחות צמר גפן, נשמעו מעט חלשות, מעט רחוקות, והבאס היה חזק מדי...

בסופו של דבר, פשוט לקחתי את הספוגיות השחורות האלה שקיבלתי עם האוזניות של האייפוד (הספוגיות שאמורות לכסות את האוזניות), ופשוט שמתי אותן במקום הפילטר - הגומי האפור (בEX81) שמחברים לסוף של האוזניות בשביל להתאים לאוזן מחזיק את הספוגיות - לדעתי הבאס קצת חלש יותר, וזה דיי טוב באוזניות האלה (למרות שלדעתי, הבאס בהן בכלל לא overpowering לפי מה שהרבה אומרים עליהן, אבל הן יכולות לעמוד בכבוד בכל שיר ראפ ולתת באסים מעולים ומורגשים), כדאי להשתמש בEQ של treble reducer, וזה עובד יופי, נשמע מעולה.

ניתן גם להזמין מwww.audiocubes.com, מחיר יקר יותר (52$, משלוח עוד 10-12), והמשלוח מהיר - תוך 4 ימים שלי כבר הגיעו לארץ מיום ההזמנה.

עדיף להזמין מאמאזון אם יש אפשרות, ההבדלים בין האוזניות שתזמין מאודיו-קיובס (יפן) לאמאזון(ארה"ב) הוא האורך של החוט (חצי מטר ומאריך של מטר בגרסה היפנית, יוצא ארוך מדי, ומטר וקצת בגרסה האמריקאית, שזה בדיוק האורך שצריך), וחוץ מזה, באמריקאי אתה מקבל קייס לאוזניות מפלסטיק, והואו דיי גדול, ובגרסא היפנית אתה מקבל קייס מבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים