עבור לתוכן

מה האבדל בין ה ipod הרגיל ל ipod photo?

Featured Replies

פורסם

רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4

עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר

אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית

תודה לעוזרים

פורסם

הiPod הרגיל מציע 12 שעות סוללה.

iPod photo מציע 15 שעות סוללה ויש לו מסך צבעוני להצגת תמונות.

לא מומלץ לקנות ipod photo בארץ, זה ממש שחיטה... 3000 ש"ח, למרות שכבר הפסיקו לייצר את הדגם של ה40 ג'יגה, אם אתה כבר קונה אייפוד פוטו אז תקנה את הדגם של ה30 ג'יגה, המחיר קצת יותר שפוי, למרות שהייתי ממליץ להישאר עם הרגיל או בכלל ללכת על האייפוד מיני אם אתה לא צריך את כל המקום הזה, הוא ממש פיצפון.

כמובן שיש גם אלטרנטיבות אחרות כמו הiRiver, iAudio, Creative ועוד, היתרון של האייפוד עליהם הוא נוחות וקלות השימוש, ובדגמים הגדולים יותר (20 ג'יגה ומעלה) גם בגודל הפיזי של הנגן, אני אוהב את הסאונד של האייפוד יותר, אבל זה רק אני, ואל תיקח את זה כיתרון, כי כל אחד אוהב משהו אחר, בעיקר כשזה מגיע לסאונד (אל תתנפלו אליי, הדגשתי שזו דעתי, אני יודע שלא אוהבים פה את האייפוד)

פורסם
  • מחבר

אפשר לדוגמה לחאבר את ה ipod לטלביזיה וליראות את מה שמופיה על צג ה Ipod על גאביי הטלביזיה?

פורסם

את האייפוד פוטו בלבד, בעזרת כבל מיוחד, אתה מקבל אותו בחבילה של הפוטו 40 ג'יגה, ולא עם ה30, אבל אתה יכול לקנות אותו

פורסם
  • מחבר

אני גם כחה מזמין את ה40 אז אני בראש שאקט :)

תודה אל האזרה דור :)

פורסם

בבקשה.

חבל שלא הורידו את המחיר של ה40 ג'יגה בארץ... כשיצאו הדגמים החדשים, המחיר שלו בארה"ב ירד ל360$ (כשהפוטו 30 ג'יגה עולה 350$), פשוט קנו אותם בהמונים! וברצינות, תוך שבועיים-שלושה נגמר המלאי ברוב החנויות הגדולות.

פורסם

בבקשה.

חבל שלא הורידו את המחיר של ה40 ג'יגה בארץ... כשיצאו הדגמים החדשים, המחיר שלו בארה"ב ירד ל360$ (כשהפוטו 30 ג'יגה עולה 350$), פשוט קנו אותם בהמונים! וברצינות, תוך שבועיים-שלושה נגמר המלאי ברוב החנויות הגדולות.

אני מסכים איתך, עד שמשהו זז{מבחינת מחירים} בארץ אפשר להשתגע.

פה מחפשים רק לשחות אותך כמה שיותר, שבארה"ב אתה מזמין בחצי מחיר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים