עבור לתוכן

מערכת לפנטיום 2.26G

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה...

קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית.

אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות

ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" .

ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח.

כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.

פורסם

אם אתה לא בעיניין של OC ומתעקש על P4 לך על מערכת מבוססת RDR.

כלוח תוכל לקחת את האביט TH7-II יחד עם זיכרונות PC800 40NS של סמסונג..יכול להיות אפילו שיצא יותר זול מאופציית הDDR.

אם אתה מחפש לוח עם יותר שם ופחות איכות בפועל תוכל לקחת את האסוס P4T-E.

פורסם

אף על פי שאני מסכים איתך שצריך ללכת על RDRAM, בתקציב של 8000 ש"ח ועוד יש לו דרישות לכרטיס GF 4 TI ומסך 19" אני חושב שזיכרון RDRAM לא ייתאפשר.

היום אתה יכול ללכת על מפרט עם לוח אם ASUS P4B533 מבוסס הצ'יפסט של אינטל שתומך בDDR 266MHz. עוד אין בארץ תומכים ב333MHz, חוץ מSIS... אולי אני אמליץ על SIS אם Anti_Virus לא ייתנפל עלי.

פורסם

בלוחות שמבוססים SIS אין USB2.0. השאלה עד כמה זה משמעותי (ולמה שמישהו יקנה היום לוח עם טכנולוגיה שהיא כבר מיושנת)

פורסם

למה לא יתאפשר? 128 של סמסונ געולה 280 היום..256- 560..יותר זול מזיכרונות DDR איכותיים בשוק.

לגבי הלוח- אל תלך על הP4B533, לך על האפוקס 4G4A, או אם יש תקציב הBD7-II של אביט...והוא יתמוך ב354 ע"י שימוש בראטיו של 3:4.

בלוחות מבוססי SIS אין נעילה לPCI\AGP ויש בעייה בהרצתה זיכרון במהירות גבוהה..

פורסם

280 ש"ח זה הזכרונות PC800..... אם הוא ישים אותם על לוח תומך RDRAM PC1066 הם יהיו אוטומטית של PC1066 או שיהיה לכן להריץ אותם במהירות גבוהה?

פורסם

רוצו ב133..אני מעריך שללא בעיות בכלל (סמסונג).

פורסם
  • מחבר

ל- anti virus :

א. אני לא מתעקש על P4 אלא שכאחד שאין לו ראש להתעסק עם בעיות תאימות העדפתי ללכת על המוכר יותר, במיוחד

כשבטווח המהירויות האלה אין הרבה הבדל במחיר. והביצועים הם לטובת P4, תקן אותי אם אני טועה.

ב. הבנתי של- RDR יש כמה בעיות, האם הן עדיין רלוונטיות אם אני לא מעוניין ב -OC.

ג. למה USB2 נחשב מיושן?

פורסם

הם ירוצו..... את זה אני יודע. השאלה אם אוטומטית או שאתה תצטרך לשחק בהגדרות בביוס.... (יענו OC לזכרונות, וזה לא נראה לי יתאים לו להתעסק עם OC).

פורסם

ל- anti virus :

א. אני לא מתעקש על P4 אלא שכאחד שאין לו ראש להתעסק עם בעיות תאימות העדפתי ללכת על המוכר יותר, במיוחד

כשבטווח המהירויות האלה אין הרבה הבדל במחיר. והביצועים הם לטובת P4, תקן אותי אם אני טועה.

ב. הבנתי של- RDR יש כמה בעיות, האם הן עדיין רלוונטיות אם אני לא מעוניין ב -OC.

ג. למה USB2 נחשב מיושן?

א. אין שוםב עיות תאימות ואם אתה לא אוברקלוקר- אט'לון ייתן תוצאות טובות יותר במחרי נמוך בהרבה.

ב. אין בעיות.

ג. אל מיושן.

IBROW- הוא יצטרך להעלות בעצמו ל133, לא בעייתי.

פורסם

הוא לא יודע... רואה אתה ממליץ לאנשים לקנות מחשב ולעשות לו OC...

נראה לי שהוא באמת ידע שהוא צריך להעלות לבד ל133?

אני מבטיח לך שלא. וזה לא שהוא התכוון לשאול אותך איך כי הוא בטח אפילו לא יודע מה זה OC, ולא יודע שזה מסיר את האחריות מהחלק.

פורסם

זה לא OC, זה העלאת מהירות המעבד למהירות המיועדת שלא..אין שום המהרה, וכן הוא ידע- זאת אל בעיה ואם הוא רוצה אני אביא לו תמונת מסך והסבר על השינוי.

OC לא מסיר אחריות מהחלק, מהסיבה הפשוטה שאין לאף אחד היכולת לדעת שאכן עשית OC (אלא אם כן זה כלל מודים למיניהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים