עבור לתוכן

סופו של הפנטיום 4 - אפילו INTEL לא מפרסמת ...

Featured Replies

פורסם

אבל זה כבר היה ידוע שהם יעזבו את המותג הספציפי "פנטיום 4"

יש כבר למכירה Pentium D אז זה קצת מאוחר להגיד שהם יעזבו את "פנטיום 4"

והם לא יעזבו חדי ליבה כל כך מהר

יש להם את השוק התקציבי שאין לו 240$ למעבד כפול ליבה

בשבילו צריך פיתרון כי אחרי הכל זה השוק הכי רווחי שיש

• תגובות 41
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר.

הם יוציאו תחת המותג PentiumD גם חדי ליבה

פורסם

אבל זה כבר היה ידוע שהם יעזבו את המותג הספציפי "פנטיום 4"

יש כבר למכירה Pentium D אז זה קצת מאוחר להגיד שהם יעזבו את "פנטיום 4"

והם לא יעזבו חדי ליבה כל כך מהר

יש להם את השוק התקציבי שאין לו 240$ למעבד כפול ליבה

בשבילו צריך פיתרון כי אחרי הכל זה השוק הכי רווחי שיש

ליאור, מה קשור מאוחר מדי? - אפשר לדחוף את ה-Pentium D ובאותה הנשימה גם להמשיך למכור ולפרסם את ה-פנטיום 4. אם אינטל יזנחו את המותג פנטיום 4 ויחליפו אותו באחד אחר לצורך מכירת מעבד חד ליבה למיינסטרים ולגיימרים שלא צריכים כפולי ליבה זה רק כדי ליצור נתק בין הליבה החדשה לליבה הקודמת. מאחר ורוב העם לא יודע מה זה ליבה אלא רק מה זה מעבד או מותג, למשל, פנטיום 4, הרי שבגלל שפנטיום 4 מקשור לשלל רב של בעיות הכי הגיוני וחכם יהיה להתחיל מותג חדש.

זה בדיוק מה שאני אומר.

הם יוציאו תחת המותג PentiumD גם חדי ליבה

עצם העובדה שאינטל השיקה את המותג Pentium D באותה נשימה עם השקת המעבדים כפולי הליבה שלה מביאה את הבן-אדם הפשוט למסקנה ש-D עומד בשביל Double. אבל אולי, אולי אתה צודק ואינטל כבר מכינה את הקרקע כך ש-Pentium D יציין Desktip בדיוק כשם ש-Pentium M מציין Mobile.

מצד שני, תחשוב על זה ש-Pentium M זה מותג שכולל רק סוג אחד של מעבדים. בעוד לפי מה שאתה טוען Pentium D יכלול שתי סדרות מעבדים: כפולי ליבה וחדי ליבה. לא יודע, אבל אם אני לקוח של אינטל אני יודע שאני אהיה די מבולבל בהיותי מגיע לרכוש פנטיום D ומוצא את עצמי מתלבט בין כפול ליבה לחד ליבה. קשה לי לראות את אינטל עושה זאת, בדיוק כשם ש-AMD לא עושה זאת. אני מאמין שהרעיון הוא לבדל בין חד ליבה לכפול ליבה ולשם כך צריך מותג אחד נפרד לכל אחד. אני מניח שרק ימים יגידו ;)

פורסם

אני לא רואה סיבה לשנות את "השם" מהסיבה הפשוטה שאינטל /פנטיום/פרסקוט , לא נתפסים ככשלון

למה שישנו ? אנשים הפסיקו לקנות מעבדי פרסקוט ? יש ירידה במחירות לאינטל ? איפה הכשלון ?

מה שיש בכותלי הפורום הזה (או פורומים אחרים) אינו משקף את המציאות בשטח !

כמובן שאני מסכים עם כל הביקורות על אינטל (והשבחים על AMD)

אבל ממבט מהשטח הדיון הזה נראה הזוי משהו

הבורות של אנשים במחשבים היא בלתי נתפסת , לא שחלילה אני חושב עליהם כך (שהם בורים)

פשוט אי אפשר לדעת הכל על הכל

אנשים קונים מחשב כארגז , קופסה , מארז והם מצפים שהמחשב יעשה מה שהם מצפים , נקודה

השבוע שאל אותי לקוח "למה המחשב החדש (פרסקוט) מרעיש הרבה יותר מהמחשב הישן" (פנטיום 3 )

עניתי לו "שהמחשב החדש הוא גם הרבה יותר חזק "

יש לי הרגשה שהתשובה שלי עשתה אותו מרוצה , מהסיבה הפשוטה שאצל אנשים "חוזק=רעש" זה הגיוני !

פורסם

אכן, כל מה שאינטל עושים כעת מכוון לדבר אחד, להשכיח את נושא המגה הרץ, ה D והמספרים 800, 600 הם לא קדושים, הם יתחלפו וישתנו וה "פנטיום" יישאר.

"lipa" - לא יפה כך כך מה שאמרת ללקוח, זה גם לא מדויק ביחס לנורת'ווד וגם ביחס לאתלון 64, אם בזמן הייעוץ לפני הקניה הזכרת את האתלון 64 ללקוח והוא דחה זאת מכל ולכל אז מצפונך יכול להיות שקט.

פורסם

אכן, כל מה שאינטל עושים כעת מכוון לדבר אחד, להשכיח את נושא המגה הרץ, ה D והמספרים 800, 600 הם לא קדושים, הם יתחלפו וישתנו וה "פנטיום" יישאר.

"lipa" - לא יפה כך כך מה שאמרת ללקוח, זה גם לא מדויק ביחס לנורת'ווד וגם ביחס לאתלון 64, אם בזמן הייעוץ לפני הקניה הזכרת את האתלון 64 ללקוח והוא דחה זאת מכל ולכל אז מצפונך יכול להיות שקט.

שוב , אינטל לא צריכה להשכיח כלום !, מהסיבה הפשוטה שאין שום "כשלון" בשטח

מאז שיצא הפרסקוט המכירות של מעבדי אינטל בארץ ובעולם עלו , אז איפה הכשלון ?

(הלוואי עלינו כשלונות כאלה , אם אלו הכשלונות של אינטל , מעניין מה יהיה בהצלחות ?)

אנחנו לא מוכרים מעבדי AMD (היה נסיון כזה , לא מוצלח . הסברתי את זה בעבר , בעייה תדמיתית של AMD)

וגם לא מעבדי נורת'ווד , מהסיבה שאין אותם למכירה (יש למכירה בסוקט 478 פין)

מה שנשאר זה 100% פרסקוט (סידרת 5XXאו 6XX)

ואין תלונות על חום , אם יש תלונות זה על רעש וגם זה קורה לעיתים נדירות

פורסם

שוב , אינטל לא צריכה להשכיח כלום !, מהסיבה הפשוטה שאין שום "כשלון" בשטח

מאז שיצא הפרסקוט המכירות של מעבדי אינטל בארץ ובעולם עלו , אז איפה הכשלון ?

(הלוואי עלינו כשלונות כאלה , אם אלו הכשלונות של אינטל , מעניין מה יהיה בהצלחות ?)

אנחנו לא מוכרים מעבדי AMD (היה נסיון כזה , לא מוצלח . הסברתי את זה בעבר , בעייה תדמיתית של AMD)

וגם לא מעבדי נורת'ווד , מהסיבה שאין אותם למכירה (יש למכירה בסוקט 478 פין)

מה שנשאר זה 100% פרסקוט (סידרת 5XXאו 6XX)

ואין תלונות על חום , אם יש תלונות זה על רעש וגם זה קורה לעיתים נדירות

אני לא דיברתי על כישלון אלא על השכחת שטיפת המוח לגבי ה "מגה הרץ", נכנס ילד לחנות שלך ומה הוא אומר? "אני רוצה מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ", אינטל מנסה לגרום לילדים לשכוח את ה "מגה הרץ" וגם את ה "4", הם רוצים שהילד ייכנס לחנות ויגיד שהוא רוצה "פנטיום", לא משנה כמה מגה הרץ לא משנה 4 משום שב 2006 המגה הרץ יירד אל טווח ה 2-3 גיגה הרץ ואאינטל רוצה למנוע ככל האפשר את ההשתאות של השוק שעבר שטיפת מוח בזכות חשיבות המגה הרץ.

זכותך למכור מה שאתה רוצה אבל מבחינתי חנות שלא מוכרת אתלון 64 ולא מיידעת את הלקוח לגבי האפשרות הזו פסולה על הסף.

פורסם

אני לא דיברתי על כישלון אלא על השכחת שטיפת המוח לגבי ה "מגה הרץ", נכנס ילד לחנות שלך ומה הוא אומר? "אני רוצה מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ", אינטל מנסה לגרום לילדים לשכוח את ה "מגה הרץ" וגם את ה "4", הם רוצים שהילד ייכנס לחנות ויגיד שהוא רוצה "פנטיום", לא משנה כמה מגה הרץ לא משנה 4 משום שב 2006 המגה הרץ יירד אל טווח ה 2-3 גיגה הרץ ואאינטל רוצה למנוע ככל האפשר את ההשתאות של השוק שעבר שטיפת מוח בזכות חשיבות המגה הרץ. 

זכותך למכור מה שאתה רוצה אבל מבחינתי חנות שלא מוכרת אתלון 64 ולא מיידעת את הלקוח לגבי האפשרות הזו פסולה על הסף.

אני מקבל את התיקון "על השכחת שטיפת המוח לגבי ה "מגה הרץ"

לגבי AMD , היה נסיון למכור AMD לצערי זה נכשל !

יש בעייה עם המודעות (או חוסר מודעות) של האנשים לגבי AMD

כל הניסיונות למכור AMD נתפס אצל הלקוחות "כניסיון למכור (לדחוף) איזה מעבד תואם אינטל"

הרצון היה כנה , אבל מה לעשות אם זה יצר לנו בעיית אמינות (אצל הלקוחות)

בתור כאלה שמנסים לדחוף מוצר "סוג ב' " (ככה זה נתפס אצל הלקוחות)

אז מה לעשות ? הלקוחות מכירים מותג אחד , והלקוח תמיד צודק (אפילו שהוא לא צודק)

אני בהחלט מסכים שזה חשוב שאנשים יכירו (או יהיו מודעים) ל-AMD

לפחות הפורומים עושים "צדק" עם AMD

פורסם

אני מקבל את התיקון "על השכחת שטיפת המוח לגבי ה "מגה הרץ"

לגבי AMD , היה נסיון למכור AMD לצערי זה נכשל !

יש בעייה עם המודעות (או חוסר מודעות) של האנשים לגבי AMD

כל הניסיונות למכור AMD נתפס אצל הלקוחות "כניסיון למכור (לדחוף) איזה מעבד תואם אינטל"

הרצון היה כנה , אבל מה לעשות אם זה יצר לנו בעיית אמינות (אצל הלקוחות)

בתור כאלה שמנסים לדחוף מוצר "סוג ב' " (ככה זה נתפס אצל הלקוחות)

אז מה לעשות ? הלקוחות מכירים מותג אחד , והלקוח תמיד צודק (אפילו שהוא לא צודק)

אני בהחלט מסכים שזה חשוב שאנשים יכירו (או יהיו מודעים) ל-AMD

לפחות הפורומים עושים "צדק" עם AMD

אם זה מה שהלקוח רוצה זה מה שהוא ייקבל - באיזה אזור בארץ החנות שלך נמצאת?

פורסם

אם זה מה שהלקוח רוצה זה מה שהוא ייקבל - באיזה אזור בארץ החנות שלך נמצאת?

ירושלים

פורסם

ירושלים

קבוצת אוכלוסיה מסוימת או חתך כללי? (אתה לא חייב לענות, סתם מעניין אותי)

פורסם

קבוצת אוכלוסיה מסוימת או חתך כללי? (אתה לא חייב לענות, סתם מעניין אותי)

בערך 50% כללי ו-50% בעלי תואר ממגזר מסויים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים