עבור לתוכן

איש נפאלי ותמונת נוף

Featured Replies

פורסם

יש להם שם בנפאל מחשבים ?

פורסם

התמונה השניה מהממת! הגבעה הראשונה ניראת כזאת יבשה לגמרי, השניה טיפה שלג, ושלישית מושלגת לגמרי, זה ניראה מין תהליך כזה :screwy:

פורסם

רק אני חושב שהעיבוד של קום הרס את התמונה ?

כנרראה שכן אז אשמח לדעת למה אתה חושב כך...

פורסם
  • מחבר

הבנתי שאתם מעדיפים תמונות נוף אז מה דעתכם על זאת?

shai2798dl.th.jpg

וזאת?

shai1882cz.th.jpg

פורסם

holy sh*t!!!

התמונת האלה פשוט B-E-A utiful!!!

ותודה על הרקע החדש....

פורסם

תמונות פשוט מעולות!!

אהה ו..

והשניה הפכה ל-wallpaper החודשי שלי.. :)

פורסם
  • מחבר

אני יותר מגאה לדעת ש - מתן אלדן , אחראי פורום תמיכה טכנית , פורום חומרה אחרת וציוד הקפי ולוח הטרייד-זון.

משתמש בתמונה שלי כWALLPAPER לאט לאט מתחיל להתנפח לי האגו!!! מי יודע אולי יש עתיד בצילום.... ;D

פורסם

תמונות הנוף באמת מדהימות, האור, גם זה האחורי פשוט עובדים נפלא והשכבות של ההרים פשוט מעולות ! חוץ מזה שזה נוף שאין לנו כאן, ככה שזה רק מוסיף !

פורסם
  • מחבר

הייתי מעוניין גם בחוות דעת לגבי שתי התמונות הבאות (צילום של שקיעה וצילום בשחור לבן)

img95426kb.th.jpg

img91555wy.th.jpg

פורסם

תמונה ללא כותרת לפעמים הולכת לאיבוד וחבל. לראשונה למשל אם היית מצמיד "אחרי הצונאמי" היא הייתה מקבלת נופח אחר לחלוטין, והשברים והלכלוך על המים יחד עם השקיעה השלווה היו יוצרים (ובעצם יוצרים) תמונה טובה מאד.

דבר שני רק היום דיברתי עם שבי ואמרתי לו שעדיין איש אחד לא העלה לפורום תמונת ש"ל, והנה אני שמח שאחרי העיבוד שלי הרמת תכפפה והעלית אחת. התמונה נחמדה אבל חשוכה מדיי שזה בעייתי במיוחד כשמדובר בש"ל, נסה לשחק איתה, להגביר קצת חדות ותצאתמונה עם הרבה אופי של הבנאדם, בהצלחה !

פורסם

מי יודע אולי יש עתיד בצילום.... ;D

נראה לי שכן....

ברצינות אלה פשוט בין התמונות הכי יפות שראיתי בחיים שלי (הנופים של ההרים במיוחד עם העץ) ובטח שבפורום....

פורסם

אפשר לדעת איזה מצלמה יש לך?

פורסם
  • מחבר

המצלמה שיש לי היא Canon S1 IS ולגבי מה שאמרת ש

נראה לי שכן....

ברצינות אלה פשוט בין התמונות הכי יפות שראיתי בחיים שלי (הנופים של ההרים במיוחד עם העץ) ובטח שבפורום....

אז קל להגיע לתמונות מדהימות שהמקום והנוף מדהים, היופי הוא להגיע לתמונות מדהימות במקום פשוט ולא מיוחד אבל אני שמח שאתם נהנים מהתמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים