עבור לתוכן

המרת וידאו אנלוגי לדיגיטלי

Featured Replies

פורסם

אני מקוה שזה הפורום הנכון

יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD

איזה חומרה אני צריך לקנות?

פורסם

כרטיס לכידה אנלוגי .. או כרטיס TV .. תלוי בתקציב שלך כמובן

פורסם

אם יש לך מחשב מספיק חזק (כלומר Pentium 4 2.0Ghz לפחות) אתה יכול לקנות ממיר מבוסס תוכנה כמו זה AVerMedia DVD EZMaker USB2.0

אם המחשב לא מספיק חזק תקנה אחד מבוסס חומרה כמו זה AVerMedia DVD EZMaker Pro USB 2.0

חיפוש מהיר בגוגל

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי חזק וחדש

האם אתה יכול להמליץ על חומרה ספציפית?

או לתת לי קישור שאני אבין במה מדובר

תודה

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

500+- לא יותר

פורסם

אני קניתי בבאג את הכרטיס AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 ב-430 ש"ח.

האמתי שעדיין לא פתחתי את האריזה, כך שאני לא יודע מה הם הביצועים שלו.

למרות זאת, קיבלתי המון המלצות עליו לפני שקניתי.

לדעתי, אם אתה מחפש כרטיס להעברת וידאו מאנלוגי לדיגיטלי תלך על הכרטיס הזה.

פורסם

כתבתי לך שני התקנים שיכולים לשמש אותך (שתי הודעות למעלה).

הראשון הוא בטווח המחירים שלך (כ-360 ש"ח).

מכיוון שהנני בעלי חנות "אלטריטי מערכות" אסור לי לשים לינקים לאתר שלי אבל תוכל לגשת לאתר דרך הפרופיל משתמש שלי ומשם להיכנס לכרטיסי טלוויזיה ולראות את המוצרים. כמו כן חיפוש בגוגל או ZAP יראה לך אותם.

פורסם

אני קניתי לפני זמן לא רב את ה-Leadtek winfast pvr2000 ואני מרוצה ממנו מאוד, בהחלט ניתן לאמר על איכות הוידאו שלו כאיכותית מאוד.

יש עליו ביקורת כאן באתר כדאי לך להתסכל. אפילו כשאני אני מקליט מהיס אז כמעט ואין איבוד איכות (ואני עוד משתמש בכבלים מאוד מאוד לא איכותיים). הוא טיפה יקר יותר מהתקציב שלך. הוא עולה כ-730-770 ש"ח. אם אתה רוצה משהו זול יותר אז חבר שלי קנה את ה-Leadtek Winfast TV2000XP Expert אם אני לא טועה, והיום הוא מתקין אותו, אני אגיד לו לתת את דעתו פה.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לשמוע איך הכרטיס

פורסם

יש לי את הTV2000 Expert של לידטק, בדיוק התקנתי אותו היום.

מהתרשמות ראשונית הוא באמת מעולה. ההתקנה של הדרייברים קצת מציקה, אבל ברגע שגומרים עם זה ומתרגלים לתוכנת הצפייה שהם נותנים הכל אחלה.

ברגע שמחברים את הכרטיס לכבלים הוא קולט את הערוצים, בלי שום בעיות.

יש כמה דברים שהייתי משנה מבחינת נוחות הצפייה בערוצים השונים, אבל לא דברים רציניים ממש.

בשבוע הקרוב אני אתחיל גם לעבוד איתו בלכידת וידאו (העברה של הרבה קלטות משפחתיות וכאלה מוידאו למחשב), ואני לא צופה בעיות מיוחדות.

חוץ מאשר התוכנת צפייה שאתה חייב להשתמש בה (בהנחה שאתה רוצה להשתמש בשלט) הם גם נתנו CD עם תוכנות לכידה, אבל הם נראות תוכנות פשוטות ולא מקצועיות רק מהסתכלות על הדיסק. אני מתכנן לעבוד עם תוכנה שתתן לי יותר אופציות, אפילו שאני לא הולך לבצע עריכה ברמה גבוהה.

הלכידה היחידה שניסיתי הייתה מתוך שידורי טלוויזיה - וזה נראה ונשמע מעולה.

קניתי אותו ב400 ש"ח, אבל זה היה ממש הכרטיס האחרון שנשאר בחנות כי יש מחסור אצל היבואן... תתקשר לחנויות ותבדוק.

לדעתי הכרטיס הזה הרבה יותר משתלם מאשר הAvermedia... אמנם אין לך את הניידות שלו, אבל אתה מקבל גם לכידה וגם TV באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים