עבור לתוכן

שאלה בקשר לקידוד וידאו עם מעבדי AMD 64...

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט....

אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....?

והאם ההבדל כל כך משמעותי...

פורסם

ממי שמעת שהם "ממש" חלשים?, הם מעט חלשים יותר, אפילו לא בצורה שבה תרגיש את ההבדל...

הרי במילא כולנו משאירים את המחשב לקודד בלילה את הסרטים כי זה לוקח המון זמן, אז זה לא משנה אם זה יהיה רבע שעה יותר או פחות...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא משאיר תמחשב שלי דלוק בלילה...

אבל בכל מקרה אני מתכוון לקנות AMD...

אז אם מישהו יכול לענות לשאלה הראשונה שאם מקודדים פורמט לאותו פורמט האם עדיין יש הבדל...

ובערך כמה זמן לוקח לקודד עם מעבד 3000+64 סרט של 90 דקות מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)?

כי עם הפנטיום 3 שיש לי עכשיו זה לוקח 5 שעות...

פורסם

לפי מה ששמעתי / קראתי קידוד של וידאו ולא משנה מאיזה פורמט לאיזה פורמט תלוי בעיקר במהירות המעבד (המהירות האמתית שלו) אני אומנם חסיד של AMD אבל לצורכי קידוד וידאו ועריכה המעבדים של INTEL עושים עבודה טובה יותר.

פורסם

אם קידוד זה העיסוק העיקרי שלך עדיף לקנות אינטל.

פורסם

אני לא יודע איך המעבדים של AMD מקודדים אבל לי יש מעבד פנטיום 4 (בחתימה) והוא מקודד לי סרט מXVID ל- XVID עם תרגום במחצית הזמן של הסרט...

כלומר, אם הסרט הוא שעה, אז לוקח לו בערך חצי שעה, אם הוא שעה וחצי אז 45 דקות....לי זה נראה דיי מהיר.

ד"א ברגע זה אני מקודד את הסטאר וורס החדש..ודבר אחד שיש לי לומר לך בקשר לקידודים, אם אתה מתכוון להביא אינטל בסוקט 478 כדאי שתשקיע בקירור טוב, הסטוק לא מספיק לפרסקוטים בקידודים, לי הוא הגיע ל-70 פעם בקידוד...אבל עכשיו הבאתי את הזלמן...אז הוא לא עובד את ה-57...

פורסם

בוא נגיד שבבדיקה שעשיתי עבור קידוד של אותו קטע וידאו לאותו קודק (DIVX) על סלרון 2Ghz שעבר OC ל 3Ghz ומולו AMD 64Bit 2800+, הסלרון ניצח...פשוט עשה את העבודה יותר מהר.. מה לעשות, קידוד וידאו אוהב מהירות שעון תכל'ס. אני מאמין שהאתלון ישתפר בעניין הזה עם תוכנות שנכתבו ל 64 ביט וקודקים מתאימים (כשיהיו זמינים ואני בטוח שזה יקרה)

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר מתעסק עם משחקים...

אבל מפה לשם אני מקודד איזה סרט ל-DVDIVX שלי...(פעם בשבועיים) בערך...

אז מה כדאי לי לקחת?

ומה הפרש הזמנים של קידוד על כל שעה של סרט...

פורסם

אני בעיקר מתעסק עם משחקים...

אבל מפה לשם אני מקודד איזה סרט ל-DVDIVX שלי...(פעם בשבועיים) בערך...

אז מה כדאי לי לקחת?

ומה הפרש הזמנים של קידוד על כל שעה של סרט...

הפרש זמנים וכו' זה ממש לא משהו שאפשר להשוות בצורה מדויקת ולתת לך תשובה.. זה תלוי ברזולוציה, באיכות הקידוד, בסוג המקודד, בפורמט המקורי של קובץ הוידאו שאתה רוצה לדחוס, גם כמות זיכרון ומצב פעולה של הזיכרון single channel או dual channel dd, תיזמונים של הזיכרונות במחשבים שונים..

קנה משהו שתואם לתקציב שלך ואני בטוח שלא תתאכזב .. רוב המחשבים של היום חזקים מספיק להתמודד עם דחיסת וידאו

פורסם

פעם בשבועיים לא נקרא לקודד. אם היית מקודד כל הזמן, או לחילופין מקודד בזמן שאתה משחק הייתי אומר אינטל, אבל היות ואתה בעיקר משחק ואם אינך מעלה דברים כבדים בזמן שאתה משחק והיות וכדאי לשמור את האופציה ל 64 ביט פתוחה אז AMD. בכל מקרה תמיד תוכל להתחיל לקודד כשתלך לישון ובבוקר כל דבר יהיה מוכן או לחילופין לתזמן את ה AV שירוץ בלילה וכו'....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים