עבור לתוכן

מחפש לוח nf4 אולטרה -לא sli שקט

Featured Replies

פורסם

להחלפת קירור יש גם את האופציה של ה-A8N-E

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

חשבתי להוסיף מספר פרטים שאולי יוכלו לעזור:

לא מתוכנן אוברקלוק

המארזים שחשבתי עליהם הם : antec 3700bqe או CHENBRO xpiderII

כרטיס מסך המיועד :X800XL של msi או club3d - קראתי שהם שקטים

המעבד AMD 64 3500 VENICE

אין לי בעיה לקנות לוח עם מאוורר -רק שיהיה ברמת רעש סבירה קראתי שיש כאלה יותר רועשים ממחשב שלם!

דבר אחרון - אני מעדיף כמה שפחות להתעסק בתוך המחשב .....

פורסם

אם אתה רוצה NF4 קנה של MSI כי האיפוקס קצת יקר והאלבטרון איננו בארץ עדיין. של ECS נראה מרשים ונותן תוצאות יפות מאוד במבחנים אבל השם שלהם עדיין לא משהו. אני בטוח שהם מאוד השתפרו גם באיכות אבל את זה רק הזמן יגיד (לארץ היו עד לא משזמן מביאים רק את לוחות הזבל שלהם ויתכן שזו הסיבה לשם שלהם בארץ). אני חושב שזה שהם נותנים 3 שנות אחריות אומר משהו גם, אז ההחלטה שלך. בכל מקרה, אם יש לך כסף למערכת שפירטת אז בטח שיש לך כסף לפאן באס (שליטה על מאווררים) ותוכל לחבר גם את המאוורר של הציפסט אליו ובכלל אם השקט חשוב לך אז כדאי מאוד פאן באס.

אם אתה רוצה אולטרה אז לא הייתי קונה את הגיגבייט כי במחיר דומה ניתן להשיג לוחות הטובים יותר לטעמי. אם תסתפק ברגיל ותרצה לחסוך כסף, אז הגיגבייט הרגיל זול יותר ויהיה לא רע בכלל.

נקודה אחרונה - זה שאתה לא רוצה OC היום, לא אומר שלא תרצה מחר. כדאי לשמור את האופציה פתוחה.

פורסם

לא יודע למה אתם מסבכים אותו, הNF4U של ג'יגאביט הוא מצויין, הוא יכול להיות טוב בשבילו.

בקשר לX800XL תקנה גם של ג'יגאביט כי הוא מקורר פאסיבית, הבנתי שאתה רוצה שקטט...

בקשר למארז, אני לא בטוח אם המאוררים שלו שקטים, לא יודע, אז סורי...

פורסם

ואף אחד לא רוצה להתנצח איתך. רוצה שתפסיק להתלהם ולציין עובדות שאינן נכונות ושתפסיק להטעות אנשים. אני לא הייתי קונה את ה NF4ULTRA של גיגהבייט בגלל שאם ארצה לעשות OC מחר, סיכוי טוב שאהיה מאוד מוגבל או אדרש להתחיל לאלתר כדי לשמור על הציפסט והלוח. וגם בעבודה שוטפת הייתי דואג להזרים לא מעט אוויר באזור של הציפסט.

אני אחוס על פותח האשכול ולא אגיב להג'יאהד המטופש שלך.

פורסם

אני אחוס על פותח האשכול ולא אגיב להג'יאהד המטופש שלך.

הועבר לפורום "פח זבל"

לא יודע למה אתם מסבכים אותו, הNF4U של ג'יגאביט הוא מצויין, הוא יכול להיות טוב בשבילו.

בקשר לX800XL תקנה גם של ג'יגאביט כי הוא מקורר פאסיבית, הבנתי שאתה רוצה שקטט...

בקשר למארז, אני לא בטוח אם המאוררים שלו שקטים, לא יודע, אז סורי...

במחיר של הלוח אפשר להשיג דברים טובים יותר לטעמי.

לא נראה לי שהייתי קונה כרטיס מסך היי אנד מקורר פסיבית.

פורסם

לדעתי בהחירה הכי טובה בשבילו תיהיה ה לוח של ECS

גם מאוד זול וגם נותן ביצועים מעולים :xyxthumbs:

פורסם

תודה על התגובות  :yelclap:

חשבתי להוסיף מספר פרטים שאולי יוכלו לעזור:

לא מתוכנן אוברקלוק

המארזים שחשבתי עליהם הם : antec 3700bqe או CHENBRO xpiderII

כרטיס מסך המיועד :X800XL של msi או club3d - קראתי שהם שקטים

המעבד AMD 64 3500 VENICE

אין לי בעיה לקנות לוח עם מאוורר -רק שיהיה ברמת רעש סבירה קראתי שיש כאלה יותר רועשים ממחשב שלם!

דבר אחרון - אני מעדיף כמה שפחות להתעסק בתוך המחשב .....

המארזים שציינת בסדר גמור, מאחר והמפרט שלך יחסית גבוה כדאי לך לקנות ספק (+מארז) כח בתקן ATX12V v2:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3474&catcode=183

אתה עדיין יכול לקנות מארז בנפרד אבל כדאי לצרף אליו ספק כח בתקן החדש של אנטק או אנרמרקס.

הלוח של גיגהבייט תפור עליך והוא בסדר גמור אפילו עבור ההמהרות.

פורסם

לגבי ה- ECS יש אותו ב- 705 ש"ח כאן:

http://shop.alterity.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=43_44_57&products_id=243

חוץ מזה בכל לוח ניתן להחליף את המאוורר של הלוח לצלעות קירור של ZALMAN ולהגיע למחיר נמוך יותר וביצועים לא פחות טובים מג'יגה-בייט בפחות כסף.

עוד דוגמה ללוח שאולי לא שקלתם:

http://shop.alterity.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=43_44_93&products_id=428

לוחות של Foxconn, עם כל הכבוד לחברות הנחמדות כמו Gigabyte ו- ASUS חברות כמו ECS ו- FOXCONN מייצרות לא רק לוחות תחת השם שלהם אלא גם לוחות לחברות שאנו מכירים וסומכים על המחשבי מותג שלהם בעיניים עצומות כמו DELL ו- IBM. (אני לא משווה את DELL ו-IBM למחשבי משחקים כמובן. רק את האיכות)  :silly:

פורסם

hermes99 הייתי ממליץ לו על הפוקס קון אבל ה ECS נראה לי הרבה יותר איכותי מכל בחינה כמעט

והוא עולה ב איזה 15 שקל יותר.

פורסם

ומה זה עכשיו? מתקפה של ALTERITY? הלו...עולה כסף לפרסם באתר.

פורסם

יש למישהו פרטים על הספק הג'נרי הזה? אני יודע שפעם היתה סקירה של המארז באתר.....

אולי זה ספק של ריידמקס (שזה גם לא משהו..... :-\)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים