עבור לתוכן

מחפש לוח nf4 אולטרה -לא sli שקט

Featured Replies

פורסם

היי

אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט)....

תודה מראש....

פורסם

גם שקט גם בעל ביצועים טובים, רק שים אותו במארז איכותי עם איוורור טוב, אבל זה נכון תמיד.

כדאי גם להרכיב מחדש את מפזר החום של מעבד המערכת ולשים משחה טרמית כמו MX1.

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm

מחיר שוק בארץ - 800 שקל.

פורסם

הג'יגאביט הוא היחיד עם הקירור הפאסיבי (קירור שקט במיוחד)

הוא נמכר בארץ בערך ב750, הוא יהיה טוב לך.

פורסם

הג'יגאביט הוא היחיד עם הקירור הפאסיבי (קירור שקט במיוחד)

הוא נמכר בארץ בערך ב750, הוא יהיה טוב לך.

פזור חום פאסיבי/סביל הוא לא שקט במיוחד, הוא שקט לחלוטין, אין חלקים נעים לכן אין יצירת רעש :-)

איפה הוא נמכר ב 750 שקל?

פורסם

חשבתי שבKSP, אבל התבלבלתי איתו ועם הדגם NF3 (יענטו AGP)

אני חושב שניתן למצוא אותו במחיר כזה, אני לא יסרוק את כל הרשת (ברשותך...)

אגב, שחיפוש קליל בזאפ הוכיח שאתה צודק 800 זה המינימום לNF4U של ג'יגאביט.

פורסם

כל לוח יכול להיות שקט

פשוט תשתמש במשהו כזה

פורסם

כל לוח יכול להיות שקט

פשוט תשתמש במשהו כזה

בגדול נכון, אבל ברוב לוחות ה NF4 יש היתנגשות עם כרטיס המסך, הוא עובר די מעל מעבד המערכת, צריך לוודא שאין בעיה.

photo_k8n_ultra_9_big.jpg

בלוח הזה אתה מקבל מפזר חום שהיצרן החליט שהוא מספיק טוב, כדאי עדיין לפרק אותו, לשים משחה טרמית טובה כמו MX1 ולוודא שמפזר החום מורכב היטב, כמובן שכדי לקבל מחשב שקט צריך להמשיך ולבחור כל חלק בקפידה, רצוי להחליף גם את מפזר החום של כרטיס המסך לכזה שמוציא את החום אל מחוץ למארז - זה בעצם רעיון טוב לכל מחשב, מוריד את הטמפרטורה במארז ב 4-5 מעלות, לכן מפזר החום של המעבד וספק הכוח עובדים פחות קשה ולכן מייצרים פחות רעש, משהוא כזה:

http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=62&data=6&disc=

זה כבר נמכר בארץ זמן מה.

יחד עם ספק כח ומארז טוב ואפילו עם מפזר חום רגיל שמגיע עם אתלון 64 בשקע 939 מקבלים מחשב שקט, מי שרוצה להשקיע עוד קצת כדאי לו ללכת על מארז כמו האנטק סונטה (עוד מעט תצא גרסה 2), אבל כל מארז עם מאווררי 120 מ"מ ללא פתחים מיותרים בצדדים יהיה לא רע.

פורסם

::)

צודק, אבל אני חושב שזה קורה רק בכרטיסי HIGH END כמו X800XL וX850 (ואולי גם המקבילים של NVIDIA)

וגם כן לא בכל לוח אם (הבעיה נפוצה במיוחד ב DFI אבל לא רק)

פורסם

לא בהכרח נכון. למשל פה תוכל להחליף להיטסינק פסיבי גדול. אני מעריך שתוך שבועיים שלושה הלוח בארץ:

[attachment deleted by admin]

פורסם

בלוח המסוים שציינת זה צפוף, מאוד קרוב למעבד, יכול להפריע למפזרי חום שונים למעבד (מחשב שקט), לא בטוח שאפשר יהיה להרכיב שם את הזלמן.

פשוט ללכת על הגיגה בייט בלי חוכמות.

פורסם

אתה מכיר לוח לא צפוף?

תסתכל על שני הפינים הלבנים. אני מאמין שניתן יהיה להרכיב.

יש הבדל גדול בין  "אי אפשר להכניס כרטיס מסך" לבין "יכול להפריע לקרור מסויים למעבד". לסטוק זה בטח לא יפריע ואני מאמין שאפשר יהיה למצוא מספיק גופי קרור טובים יותר למעבד שיסתדרו שם.

עריכה:

ואם לא מתוכנן אוברקלוק חייתי אז אפשר בשקט לקחת לוח עם 890 של VIA שנותן ביצועים לא פחות טובים מה NF4 :

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1731&page=10

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1731&page=9

[attachment deleted by admin]

פורסם
פורסם

אתה מכיר לוח לא צפוף?

תסתכל על שני הפינים הלבנים. אני מאמין שניתן יהיה להרכיב.

יש הבדל גדול בין  "אי אפשר להכניס כרטיס מסך" לבין "יכול להפריע לקרור מסויים למעבד". לסטוק זה בטח לא יפריע ואני מאמין שאפשר יהיה למצוא מספיק גופי קרור טובים יותר למעבד שיסתדרו שם.

עריכה:

ואם לא מתוכנן אוברקלוק חייתי אז אפשר בשקט לקחת לוח עם 890 של VIA שנותן ביצועים לא פחות טובים מה NF4 :

אם לא שמת לב הלוח הזה צפוף במיוחד, הוא לא ATX מלא.

אתה מאמין, אמונה זה יפה, אני דווקא מאמין שלא - שים לב אין סימטריה בין חיבורי המפזר חום ללוח.

אבל זה אל חשוב, אתה מחפש וויכוח בנרות, אני לא אמרתי שאין אף לוח שאפשר, אני אמרתי שלרוב הלוחות תהיה בעיה.

אבל גם זה לא משנה, הבחור רוצה לוח שקט, ציינתי לוח עם פזור חום סביל היישר מהיצרן, עכשיו אתה רוצה לשלוח אותו לקנות לוח שיגיע בעוד 3 שבועות (כך אתה מאמין) ואז הוא אמור לפרק את מפזר החום הפעיל לקונת אחר סביל ולהרכיב אותו מתוך אמונה שיהיה בסדר, וכל זה למה, רק כדי להיתנצח איתי.

===============

לפותח האשכול, אל תיתבלבל מהאשכול הזה, הגיגהבייט הוא הפתרון הכי טוב עבורך ותקינות הפעולה של הלוח מובטחת על ידי היצרן.

פורסם

בגדול נכון, אבל ברוב לוחות ה NF4 יש היתנגשות עם כרטיס המסך, הוא עובר די מעל מעבד המערכת, צריך לוודא שאין בעיה.

אתה כרגיל מציין עובדות שאינן נכונות.

ראית כבר שני לוחות שאינם כך ואם תחפש, תמצא עוד כמו למשל זה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2647&catcode=160

והלוח של אלבטרון יותר צר מהלוח של גיגבייט בכ 4 ס"מ אבל באורך רק בכ 0.5 ס"מ ושניהם ATX.

אלבטרון כמו ECS ו MSI ואיפוקס ואחרים מבינים את מה שאתה לא מבין:

ה NF4 מתחמם, ואם אתה קונה לוח NF4 בלי מאוורר או אפשרות לקרור פסיבי טוב אתה תוכל לטגן על הציפסט אם תעשה OC כמו שתוכל לקרוא בביקורות של גיגהבייט או להרגיש אם תרכיב אחד, ומה החובה ל NF4 אם אינך רוצה לעשות OC? כמו שראית בביקורות, בסטוק ה 890 משתווה אליו. אבל כמובן את זה אינך יודע כי הידע שלך תיאורטי בלבד.

ובשני הלוחות שראית, אלבטרון ו ECS או איפוקס עם ה NF4 יש פוטנציאל לציפסט פאסיבי רציני יותר מה שאין בגיגבייט או לחילופין אפשרות לשים איזה מאוורר שקט או לשלוט על מאוורר הציפסט עם פאנבאס.

ואף אחד לא רוצה להתנצח איתך. רוצה שתפסיק להתלהם ולציין עובדות שאינן נכונות ושתפסיק להטעות אנשים. אני לא הייתי קונה את ה NF4ULTRA של גיגהבייט בגלל שאם ארצה לעשות OC מחר, סיכוי טוב שאהיה מאוד מוגבל או אדרש להתחיל לאלתר כדי לשמור על הציפסט והלוח. וגם בעבודה שוטפת הייתי דואג להזרים לא מעט אוויר באזור של הציפסט.

פורסם

NF4 מתחמם על בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים