פורסם 2005 ביוני 220 שנים אי שם במדבר, סנדאת יוגה... (מצטער על האיכות הטכנית הממוצעת, זאת לא המצלמה שאני מצלם בה בדרך כלל, לא ה-C8080WZ)
פורסם 2005 ביוני 220 שנים עבודה יפה... שימו לב לתמונה השניה, כולם מזיזים את יד ימין לצד חוץ מאחת בשמאל שמרימה את יד שמאל . (בטח שואלת את עצמה "מה אני עושה כאן?!")
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אם רק לא היו השמיים השרופים האלה שהורסים את הכל, בהחלט תמונה באוירה מרגיעה שנראות כמו מבט מעיניי מתבונן מהצד.ממש "להיות שם".
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר זריחה אובך ואבק, מתכון ברור לשריפת שמיים או שמיים שטוחים. אין הרבה מה לעשות במיוחד שכל השיער (לפחות ובו) היה מול השמש הזורחת...
פורסם 2005 ביוני 420 שנים עבודה יפה... שימו לב לתמונה השניה, כולם מזיזים את יד ימין לצד חוץ מאחת בשמאל שמרימה את יד שמאל . (בטח שואלת את עצמה "מה אני עושה כאן?!") :lol: על זה אתה מסתכל !!
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אני עם השלישית. מראה פן קצת שונה של קובץ האנשים האלה, כל אחד לכשעצמו, בסופו של דבר.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר לכל האירועים המגניבים וןהמענינים באמת אני לא לוקח את ה-8080. אני לא יודע איך זה קורה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.