עבור לתוכן

About the bagrut...

Featured Replies

פורסם

"עליך להשתמש רק בעמודים שבצד ימין של המחברת כדפי טיוטה"

• תגובות 36
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

It tells you where to write the drift, it doesnt say not to write the answer on it...

פורסם

אם אתה רוצה דפי טיוטה אז הם חייבים להיות בצד ימין

זה לא אומר שמה שבצד ימין לא נבדק...

פורסם
  • מחבר

So it doesnt matter if the answer is on the right side or the left side right ?

פורסם

So it doesnt matter if the answer is on the right side or the left side right ?

זה לא משנה, כל עוד לא רשמת על הדפים בצד ימין טיוטה למעלה כמו שאמורים לרשום על דפים שהם טיוטה זה דף תשובות כמו צד שמאל, גם הבוחנת אמרה.

פורסם
  • מחבר

THANK YOU SO MUCH !

:yelclap::xyxthumbs::yelclap:

פורסם

לפי מה שהבוחנת אמרה אז רושמים בשני הצדדים ואם צריך טיוטה אז לרשום בצד ימין מעל הדף-טיוטה

פורסם
  • מחבר

And lets say for instance if i wrote "drift" on the lsft side of the page... thaey just wont check it ?

פורסם

אני זוכר שפעם בהיסטוריה כתבתי בצד ימין ובקדו לי נלצחתי לחינם.

לגבי הטויטא שבצד ימין אני לא חושב שאם תעשה בשמאל טיוטא יעשו לך משו, הרי אם טעית אי אפשר לתלוש או למחוק אז רושמים טיוטא.

פורסם

אוקי, זה ממש לא משנה איפה תכתוב את התשובה כל עוד תכתוב אותה ולא תעשה אליה איקס גדול ולא תרשום למעלה טיוטה!

מה אתה חושב שבוחן יודע להסתכל רק על צד שמאל של המחברת בחינה? ממש לא.

הם אומרים שבמקרה ותצטרך טיוטה תשתמש בצד ימין. אם אתה לא צריך טיוטה אתה יכול לרשום את התשובה איפה שבא לך.

הם לא יכולים לפסול או לא להחשיב מבחנים שנרשמו בצד ימין, כי הם יודעים ש-80% מהתלמידים בערך נלחצים לקראת כל בחינת בגרות,

ובדרך שנלחצים לא ממש מסתכלים על ההוראות, רצים ישר לפתור.

הם מודעים לכך שרוב גדול של התלמידים בלחץ ולפעמים לא שם לב להוראות. וזה קורה להרבה מאוד מאיתנו בבגרות הראשונה~שניה ככה.

אין לך מה לדאוג המבחן שלך יבדק כמו שהוא והבוחן יתן לך את כל הנקודות שמגיע לך אם עשית נכון, לא משנה באיזה צד, בשביל זה משלמים לו.

ובמקרה הכי הכי הכי גרוע, שנפלת על בוחן שכנראה החליט שהוא לא בודק את צד ימין (שזה לא נראה לי הגיוני שיהיה כזה), אתה מערער,

בודקים את זה ואתה מקבל את הנקודות.

אבל זה לא יקרה, אתה יכול להיות בטוח.

שיהיה לך בהצלחה! ;)

פורסם
  • מחבר

Thanks a lot dear bro !

:xyxthumbs:

פורסם

פףףףף איזה שחרור..איך נכנסתי ללחץ..

תודה לכולם

פורסם

And lets say for instance if i wrote "drift" on the lsft side of the page... thaey just wont check it ?

draft כותבים draft...כל אחד נהייה אמריקאי פתאום..בעע

פורסם
  • מחבר

My bad, you learn from mistakes you know.

פורסם

שיט.......עשיתי איקס גדול על שאלה אחת, ידפקו אותי בגלל זה?

לא רשמתי טיוטה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים