עבור לתוכן

עזרה בעוזניאות...

Featured Replies

פורסם

מישו יכול לתת לי המלצה כמה טובות האוזניות האלה? ...אני צריך אותם לנגן אםפישלוש. הם מספכים את הצרכים של מישו שאוהב מוזיקה?

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetailReview.do?oid=119283&com.broadvision.session.new=Yes&ct=0&BV_SessionID=@@@@1653404134.1117711488@@@@&BV_EngineID=ccdkaddekkdgmilcfngcfkmdffhdffo.0

הם של סוני אני מקווה שיש פה אנאשים שיש להם אתזה פו ואז הם יוחלו לתת לי תגובה עליהם... דרח אגב יש לכם פו דברים מענינים בפורמים רק חבל שאני לא מבין אנגלית

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום :xyxthumbs:

דבר שני אחי יש לך מלא שגיאות כתיב(אלא עם כן יש לך דיסלקציה אז אני מבקש סליחה)

בקשר לאוזניות הם אוזניות טובות מאד הם נותנים אטימות גבוהה

מאד מומלצות

אני הייתי ממליץ לך ללכת לשמוע לראות עם נוח לך הסוג הזה של אוזניות

פורסם
  • מחבר

אחי אני דסלקטי ואם אני רוצה לכתוב משהו בלי שגיעות אני צריך להתרכז הרבה זמן אבל מתרגלים באסוף...

יש לחם חנות שאני יוכאל לשמוע את העוזניאות האלה?

פורסם

:-\ לצערי לא, האוזניות האלה הן אוזניות IN-EAR, זאת אומרת שצריך לדחוף אותן עמוק עמוק לתוך האוזן, וצריך להתאים אותן לגודל של האוזן, בגלל זה הן באות עם מתאמים כאלה (הדבר האפור שיש על האוזניה), הבעיה איתן היא שהצהוב באוזניים נדבק אליהן, אבל ממש נדבק אליהן, וזאת הסיבה שלא יתנו לך לנסות אותן.

בעיקרון הן אוזניות מעולות למחיר שלהן, אז לדעתי זה בהחלט יספק אותך!

פורסם

תודה על התיאור dor_r :-X

כל מקרה, עשו על האוזניות האלה סקירה מזמן ב G4, יש להם איכות סאונד טובה והם נוחות מאוד אחרי שמתרגלים אליהם.

בארץ יש את סדרת MX המעולה של סנהייסר שנותנים איכות סאונד מעולה, אבל הם אוזניות כפתור רגילות, ככה שהסוני אמורים להיות נוחות יותר

פורסם
  • מחבר

תודה רבא רבא אתם צוות ממש חזק

אין כמוחם!!!

פורסם

תודה על התיאור dor_r  :-X

:lol:

זה בערך הקטע של האוזניות, לדעתי צריך להסביר את זה לפני שקונים, כי אי אפשר להשתמש בהם בלי לשים בתוך האוזן, או ע"י תלייה או משהו, כי בלי אטימה הן נשמעות מאוד גרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים