פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר כן אה....007 זה חתיכת שאלון לעשות ב5.אבל נקווה גם שלא יעשו את זה יותר מדי קל.שנה שעברה זה היה ממש דפוק...כולם הצליחו ב005, גם 4 יחידות. הורידו את הרמה בצורה מטורפת מי שמע על דבר כזה בזמן של אח שלי :-X
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אני ממש לא אתנגד אם יעשו את זה ממש קלשאת המסקנות שלהם יסיקו שנה הבאה ;D אני רוצה 100
פורסם 2005 ביוני 220 שנים עושה 007אבל מה אנחנו נדפקנו הכי חזקעשינו גם 006 השנהלא הספקנו ללמוד כמו שצריךאבל אני רק רוצה לעבור היום (יש לי לעשות 006 פעם שניה)
פורסם 2005 ביוני 220 שנים 006 היה קשה...הצלחתי כנראה שתי שאלות ראשונות...עשיתי אינדוקציה שהיתה קלה - 4 שהיתה קשה יחסית אבל בכל מקרה הבנתי מה צריך לעשות.ב-5 הסתבכתי עם החילוק פולינומים הזה, ונדפקתי...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר 006 דרש ידע במתמטיקה אהבתי.. שאלות נחמדות. מי פה עשה 007? נתקעתי שם על המרוכבים אחרי שעשיתי כמעט את כל התרגיל...משהו שם לא הסתדר לי עם הריבוע במישור גאוס..מישהו הצליח את זה?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים דיכאון עם המישור גאוס הזה! בטעות לא שמתי לב ושרטטתי את הריבוע שחצי ממנו מעל ציר ה X והחצי השני מתחת! והמשכתי הכל נכון רק עם נתונים לא נכונים! זין! תרגיל 1 - קליל תרגיל 2 - א קל, ב - קשה תרגיל 3 - א קליל, ב - דורש עבודה אבל פתיר.. תרגיל 4 - א, קצת עבודה אבל לא מסובך...צריך היה להיזהר לא לעשות טעות חישוב.. ב (1) קל ביותר (2) - לא כזה קל...אבל פתיר ( אם שמים לב לשאלה )
פורסם 2005 ביוני 220 שנים דיכאון עם המישור גאוס הזה!בטעות לא שמתי לב ושרטטתי את הריבוע שחצי ממנו מעל ציר ה X והחצי השני מתחת!זה קרה לכולנו עד ששמנו ללב. אנחנו רגילים למעגל קנוני של 1 על 1, פתאום דפקו לנו ריבוע מעל ציר האיקס.וDAMN DAMN DAMN, משום מה לא "קלטתי" את שאלה 1 למרות שאני טוב בראיה פיטגורית הזאת תמיד, ועשיתי את תרגיל 2, כל הסעיפים לא נכונים (לפחות מספרית)
פורסם 2005 ביוני 220 שנים יש דרך קצרה לפתור את סעיף א' במרוכבים? יצא לי בערך שניים וחצי עמודים של אלגברה, אבל הצלחתי בסוף, בדקתי פתרונות. בכלל, הלך לי דיי טוב. האנליטית היתה קלה, הווקטורים השני היה סביר, בשלישי לא נגעתי.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים לא יודע איך יצא לך עמודים על גבי עמודים..אני תוך חצי עמ' סגרתי עניין עם סעיף א של המרוכבים..דרך אלגברית רגילה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.