עבור לתוכן

סיסמה ברשת

Featured Replies

פורסם

:hi:

יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת.

הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו.

הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים.

נתקלתם בכזה דבר ???

פורסם

אתה צריך ליצור שם משתמש במחשב המארח ששמו יהיה זהה לשם המשתמש במחשב הלקוח אחרת לא תוכל להתחבר...ממש כמו ב- FTP.

פורסם
  • מחבר

זה לא יעלה לי את התפריט של בחירת משתמשים בהפעלת ווינדוס ?

כל מי שעושה שיתוף עובר דרך התפריט הזה ???

פורסם

זה כן יופיע לך אבל עד כמה שאני יודע זאת הדרך היחידה לבצע את זה ב- Windows XP (ושיתקנו אותי אם אני טועה).

אבל אם אתה רוצה יש שיטות להסתיר משתמשים מהתפריט הזה למרות שהם מוגדרים במערכת.

לא אתה לא צריך "לעבור" דרך התפריט הזה כשאתה מתחבר לשיתוף תיקיות.

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי לגרום לווינדוס לעלות למין "משתמש ברירת-מחדל" שממנו אפשר יהיה לעבור בין משתמשים ?

אם לא, אז איך מפעילים את האפשרות של הסתרת המשתמשים בתפריט ה logon ?

עדיין, אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דרך אחרת. :hat:

פורסם

אתה יכול להיכנס בתור - Administrator (וזה לא מומלץ מסיבות של אבטחה) או להיכנס בתור Guest ואז תהיה מוגבל בגישה לחלקים מסויימים במערכת.

אלה האפשרויות היחידות.

להסתיר משתמשים...אני לא יודע בדיוק איפה מסבירים את זה אהל זה אפשרי. תחפש בגוגל או במיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

איך אני מגדיר את המחשב, כך שהמחשב השני יוכל להיכנס כ guest ?

וזה לא יפגע לי בשיתוף של האינטרנט, שעכשיו עובד טוב ?

פורסם

זה כן יופיע לך אבל עד כמה שאני יודע זאת הדרך היחידה לבצע את זה ב- Windows XP (ושיתקנו אותי אם אני טועה).

אבל אם אתה רוצה יש שיטות להסתיר משתמשים מהתפריט הזה למרות שהם מוגדרים במערכת.

לא אתה לא צריך "לעבור" דרך התפריט הזה כשאתה מתחבר לשיתוף תיקיות.

תשתף את הסיפריות במחשב שלך (בשנהם) וזהו לא צריך לצור עוד משתמשים או משתמשים זההים

ואפשר לבצע כניסה מהירה למחשב עם שם משתמש וסיסמה ע"י שינוי רשומות ברז'סטרי.

ד"ג הIP שנתת למחשבים הם על אותה רשת

כלומר 140.10.1.1 ושהני 140.10.1.2

פורסם
  • מחבר

תשתף את הסיפריות במחשב שלך (בשנהם) וזהו לא צריך לצור עוד משתמשים או משתמשים זההים

קיימות סיפריות משותפות אבל אי אפשר לראות אותן, כשלוחצים על שם המחשב (כדי להתחבר ולראות את הסיפריות המשותפות) הוא מבקש שם וסיסמה.

ואפשר לבצע כניסה מהירה למחשב עם שם משתמש וסיסמה ע"י שינוי רשומות ברז'סטרי.

אתה יכול בבקשה להסביר איזה שינוי צריך לעשות ? איזה ערכים לשנות ואיפה ???

ד"ג הIP שנתת למחשבים הם על אותה רשת

כלומר 140.10.1.1 ושהני 140.10.1.2

לא הבנתי. :bash:

ה IP של ה"שרת" הוא 192.168.0.1 והשני על אוטומטי.

מה זאת אומרת על אותה רשת ?

פורסם

לא הבנתי.

ה IP של ה"שרת" הוא 192.168.0.1 והשני על אוטומטי.

מה זאת אומרת על אותה רשת ?

לא טוף לא טוף

שים את שנהם באתה ראש כלומר 192.168.0.1 והשני 192.168.0.2

ובSUBNETMASK תלחץ עם העכבר באיזה שהוא שדה והוא ירשום לך מספר כמו 255.255.0.0 משהו כזה

פורסם

אה

והמחשבים על אותו WORKGROUP אתה בטוח ?!?!?

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

ניסיתי לשנות את ה IP ל 192.16.0.2 במחשב השני, אז גם לא יכולתי להתחבר לאינטרנט וגם לא יכולתי לשתף קבצים, עדיין מבקש סיסמה.

בקשר לנושא השני, כן שני המחשבים נמצאים באותה WORKGROUP, זה מה שבחרתי כשעשיתי את אשף הגדרת רשת ביתית של ווינדוס.

אני לא מבין למה זה קורה >:(

למה הרשת לא עובדת טוב ??? לחבר כבל בין כרטיס לכרטיס, להפעיל ווינדוס, לעשות אשף הגדרת רשת וזהו...

פורסם

זה הקטע המטומטם של הxp הזה עם הרשת. בhome edition כל מה שאתה צריך לעשות זה מה שכבר ניסית

1. to set ips

2. to set the full sharin with access to all in both computers (VERY IMPORTENT THE SHARING TO ALL)

3. same workgroup

מוזר מאוד שזה לא עובד .. לפי דעתי אתה לא סידרת את הsharing כמו שצריך :-\

פורסם

תנסה להשים IP שמתכיל ב 10 וSUBNETMASK שיהיה 255.0.0.0

תגיד לי אם אתה גולש

פורסם
  • מחבר

2. to set the full sharin with access to all in both computers (VERY IMPORTENT THE SHARING TO ALL)

הכוונה היא לשתף לשתף את כל ההרדיסק (כונן C) בשני המחשבים?

את החלק עם השינוי IP שאני אנסה מאוחר יותר, כי מחר באים להתקין לי אינטרנט של תבל דרך 012 ואני צריך להחליט מה לעשות, אחרי שראיתי את הכתבה ב YNET. :bash: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים